Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Energiezuinig bouwen? Bouw nu al BEN!

BEN Woning Klassiek type A

Foto: Thuis Best Woningbouw

BEN Woning Modern type B

Foto: Thuis Best Woningbouw

7500 euro hernieuwbare energie cadeau

Foto: Thuis Best Woningbouw

Plannen voor een nieuwe woning? Kies dan een energiezuinig exemplaar. Die voldoet niet alleen aan de strenge energienormen die vandaag door de overheid opgelegd worden, maar bieden ook tal van andere voordelen. Denk aan een lage energiefactuur waardoor je investering snel terugverdiend is, extra premies om je investeringskost te verminderen of een vermindering op de onroerende voorheffing aangezien deze toegekend wordt op basis van het E-peil van de woning. Bovendien draag je met een energiezuinige woning ook jouw steentje bij aan een beter leefmilieu. 

Bouw verstandig…bouw nu al de woning van 2021!
Thuis Best lanceerde recent zijn vernieuwde BEN-woningen. Deze bijna-energieneutrale woningen worden vanaf 2021 de standaardnormen die opgelegd zullen worden aan alle nieuwbouwwoningen. Normen die elk jaar verstrengen en extra kosten met zich meebrengen. Kies daarom vandaag al voor een BEN-woning en bouw nu al de woning van 2021. 

Krijg 7.500 euro aan energiebesparende maatregelen cadeau
Dien je nog voor 31/12/2015 je bouwaanvraag in, dan geniet je bij Thuis Best van extra voordelige voorwaarden. Elke BEN-woning voldoet sowieso aan de huidige norm van E54, zonder bijkomende kosten. Om dit E-peil nog te verlagen schenkt Thuis Best elke bouwheer 7.500 euro (inclusief btw). Hierdoor kan je bijkomende investeringen doen om E30 te bereiken, het energiepeil van een BEN-woning.

Dankzij deze extra investering krijg je als bouwer een bijkomende overheidssubsidie die neerkomt op 100% vermindering op de onroerende voorheffing (K.I) gedurende een periode van 5 jaar én een extra subsidie van 1.800 euro van de netbeheerder.*

Als bouwheer kan je dus tot 24.000 besparen én bouw je een woning met een meerwaarde voor de toekomst!

*subsidies behoudens wijzigingen door bevoegde overheden

Betaalbaar wonen voor iedereen
Thuis Best Woningbouw maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep. Met meer dan 30 jaar ervaring in de woningbouw vervullen we een pioniersrol in energiezuinig bouwen. We willen iedereen een betaalbare woning kunnen aanbieden. Eentje die geen toegevingen doet op het vlak van wooncomfort en tegelijkertijd rekening houdt met het milieu en de nieuwe normen op internationaal vlak.

Meer weten over onze BEN-woningen?
Download dan alle gratis informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs op 089 32.88.44 of info@thuisbest.be. Alle actievoorwaarden kan u vinden op www.thuisbest.be.

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??