Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Sleutel-op-de-deur: Bouw zonder zorgen uw droomhuis!

Sleutel-op-de-deur bouwen

Foto: Thuis Best Woningbouw

U heeft bouwplannen en u wilt uw hele project, of een deel daarvan, uit handen geven? Steeds meer bouwers kiezen voor deze zorgeloze formule. Ook de strengere energienormen maken sleutel-op-de-deur bouwen interessanter. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

 • Ervaring en kwaliteit
  Met 30 jaar ervaring zijn wij specialist in sleutel-op-de-deur bouwen. Dankzij een professionele begeleiding en duidelijke afspraken bouwen wij snel, nauwkeurig én binnen het vooropgestelde budget. Wij werken ook al jarenlang met vaste leveranciers. Zo zijn wij zeker van een goed verloop, topkwaliteit en de beste prijzen!
 • Vaste prijs 
  Geen verrassingen achteraf. De totaalprijs wordt contractueel vastgelegd voor aanvang van de werken. Zo weet u op voorhand precies hoeveel u gaat betalen.
   
 • Wet Breyne
  Deze woningbouwwet biedt u een uitgebreide bescherming. Zo kan u met een gerust hart uw woning laten bouwen. Deze wet is niet van toepassing voor wie met verschillende aannemers werkt.
   
 • Tijd besparen
  Geen tijd om zelf aannemers te zoeken, offertes te vergelijken, calculaties te doen en werkzaamheden te coördineren? Wij regelen alles van start tot einde.
   
 • Snelle uitvoering
  Een grote troef van een sleutel-op-de-deur formule is de uitvoeringstermijn. Er verlopen gemiddeld 10 à 12 maanden tussen de start van een bouw en een afgewerkte woning.
   
 • Begeleiding
  Bij ons krijgt u een professionele begeleiding gedurende het hele bouwproces. Wij adviseren u over elk aspect van uw woning en in de keuzes die u maakt.

Thuis Best woningbouw maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep. Als specialist in ‘sleutel-op-de-deur’ woningen is Thuis Best dé uitgekiende partner voor wie geen tijd heeft om alle aspecten van het bouwproces zelf in handen te nemen. Bij ons kan u bovendien rekenen op een betaalbare prijs én een hoge kwaliteit.  

Meer weten over onze sleutel-op-de-deur woningen?
Wil u  eens een persoonlijk gesprek om uw ideeën te overlopen? Of een indruk opdoen van de gebruikte materialen? Dan bent u van harte welkom in onze pas vernieuwde toonzaal of in één van onze kijkwoningen. Neem gerust contact met ons op of download vrijblijvend onze brochure en prijslijst.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?