Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Batibouwactie: gratis hernieuwbare energie

Batibouwactie

Foto: Thuis Best Woningbouw

Batibouw stand Thuis Best Woningbouw

Foto: Thuis Best Woningbouw

Thuis Best Woningbouw zet resoluut in op een hoge isolatiewaarde, luchtdichte afwerking en energiezuinige technieken. Zo voldoet jouw nieuwe woning met glans aan de EPB-eisen.

Vanaf Batibouw 2016 rusten we elke nieuwbouw standaard uit met een lucht-waterwarmtepomp. De ideale basis voor de toekomst!

Geniet van onze Batibouwactie
Dankzij ons hoogkwalitatieve basis lastenboek is de stap naar een bijna-energieneutrale woning (BEN-woning) snel gezet. Bezoek ons tijdens Batibouw in hal 8 stand 305 en kom alles te weten over onze nieuwe Batibouwactie:

  • Thuis Best schenkt je een actiebon van €6.500 incl. BTW om te investeren in hernieuwbare energie, om zo een E-peil van 30 of minder te behalen.

Geniet nu nog van de huidige subsidies voor BEN-woningen! Jouw investering in een BEN-woning verdien je snel terug. Maar dat niet alleen. Je profiteert levenslang van een gigantische meerwaarde. Héél interessant bij een eventuele verkoop.

Nieuwsgierig naar ons aanbod en alle voorwaarden van deze actie? Maak snel een afspraak met één van onze bouwadviseurs of lees er meer over op onze actiepagina !

* actie loopt vanaf 25 februari 2016.

E20 woningen
Jouw nieuwbouw moet aan steeds strengere energie-eisen voldoen. Wij juichen deze evolutie toe en doen er alles aan om energiezuinig betaalbaar te houden. Hoe energiezuiniger jouw huis, hoe groter de meerwaarde.
Dankzij een aantal technische upgrades en slimme ingrepen bieden we een reeks woningen aan met een E-peil van 20 aan betaalbare prijzen. En dankzij de E-peilpremie ook financieel interessant. Kortom: de beste investering doe je bij Thuis Best Woningbouw! 

Over Thuis Best Woningbouw
Thuis Best woningbouw maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep. Met meer dan 30 jaar ervaring in de woningbouw zijn wij specialist in 'sleutel-op-de-deur’ woningen . Dankzij een professionele begeleiding en duidelijke afspraken kan er snel én nauwkeurig gebouwd worden met zekerheid van kwaliteit binnen het vooropgestelde budget.
Ons doel is iedereen een betaalbare woning te kunnen aanbieden. Een woning die geen toegevingen doet op het vlak van wooncomfort, maar die tegelijkertijd rekening houdt met het milieu en de nieuwe normen op internationaal vlak.

Meer weten over onze woningen?
Download dan hier alle gratis informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs op 089/32.88.44 of info@thuisbest.be .

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?