Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

In 3 stappen naar een bijna-energieneutrale woning

Sleutel-op-de-deur kan energiezuinig en betaalbaar.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Kies voor een BEN-woning door onze innovatieve technieken.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Geniet nu van onze Batibouwactie!

Foto: Thuis Best Woningbouw

Thuis Best bouwt nu al BEN, waardoor je vandaag al bespaart.

Foto: Thuis Best Woningbouw

Energieneutraal bouwen met sleutel-op-de-deur. Een illusie... of de ideale match? Met onze aanpak is dit perfect mogelijk. Hoe gaan we te werk, over welke innovatieve technieken hebben we het? En welke meerprijs hangt hieraan vast?

Sleutel-op-de-deur bouwen is het antwoord op elke vraag voor, tijdens en na het bouwproces. Vergeet alle complexe bouwzorgen, Thuis best neemt het volledig bouwproces van je over. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

In welke 3 stappen zetten we onze BEN-woningen op punt?

Stap 1: optimale bouwschil

Een optimale bouwschil vormt de basis van een energieneutrale woning. Een uitgebreid isolatiepakket zorgt voor de beste isolatiewaarde. Een uitstekend geïsoleerde bouwschil is de eerste stap naar een BEN-woning van Thuis Best.  Aanvullend hebben ze bij Thuis Best ook aandacht voor luchtdichtheid. Zo rendeert je isolatiepakket maximaal.

Stap 2: lucht-waterwarmtepomp

Weg met fossiele brandstoffen! Kies voor innovatieve technieken. Met de juiste technieken en installaties bereik je mooie resultaten. Een lucht-waterwarmtepomp verwarmt op een lagere temperatuur en is de meest duurzame keuze op lange termijn. De nieuwste generatie warmtepompen heeft een uitstekend rendement.

Thuis Best kiest er dan ook voor om in elke nieuwbouwwoning een lucht-waterwarmtepomp te plaatsen. En dit zonder meerkost. Zo haal je de verwarming van de toekomst vandaag al in huis.

Stap 3: PV-panelen

Wek de elektriciteit voor je lucht-waterwarmtepomp op met je eigen zonnepanelen. Een dubbele besparing en een serieuze daling van het E-peil van je woning. Hernieuwbare energie in de vorm van fotovoltaïsche panelen die je E-peil tot 20 punten laat zakken.

Batibouwactie

Thuis Best geeft nu aan elke bouwheer een actiebon van € 6.500 incl. btw om te besteden aan een pakket hernieuwbare energie van 14 fotovoltaïsche panelen. Hiermee kan je woning een E-peil van 30 of minder behalen.

BEN-bouwen is geen toekomstmuziek 

Bij Thuis Best is bijna-energieneutraal bouwen geen toekomstmuziek maar een besparing van vandaag. Thuis Best bouwt nu al BEN zonder ingrijpende meerkost.

30 jaar ervaring als ideale bouwpartner

BEN-bouwen is slechts één van de beloftes van Thuis Best. Een vooraf gekende prijs, realistische budgetten en een snelle bouwtermijn staan mee aan de voordeur. Met meer dan dertig jaar ervaring en duizenden referenties is Thuis Best dé betrouwbare bouwpartner. Meer weten over Thuis Best? Wat zijn onze waarden, hoe gaan we te werk en welke kijkwoningen kan je bezichtigen? Kijk op onze website: www.thuisbest.be.  

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?