Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

10 redenen om je huis te laten bouwen

Bouwen is complexer dan ooit. Isolatie, ventilatie, hernieuwbare energie … je moet overal aan denken. Zowel vóór als tijdens de werken. Want de strenge eisen maken de bouw van jouw woning heel complex. Een kwalitatieve, betaalbare en energiezuinige woning zonder zorgen en veel geregel? Eén adres: Thuis Best Woningbouw! En wel om tien goede redenen:

 1. Ervaring en kwaliteit
  Met meer dan 30 jaar ervaring is Thuis Best Woningbouw met voorsprong jouw sleutel-op-de-deur bouwspecialist . Onze grondige kennis van het bouwproces en professionele aanpak zorgen voor een zorgeloos verloop van jouw bouwproject.
 2. Vaste prijs
  Hou je niet van verrassingen? Wij ook niet. Alle prijzen liggen contractueel vast vóór de start van de werken waardoor je nooit onverwachte rekeningen krijgt. Door onze realistische budgetten bieden we kwaliteit, uitstraling en wooncomfort zonder de minste toegeving.
 3. Snelle uitvoeringstermijn
  Ongeveer 10 maanden. Dat is de gemiddelde tijd om jouw huis woonklaar te maken. Die bouwsnelheid is een absolute troef van sleutel-op-de-deur bouwen. Zeker als je ook nog een woning huurt. Zo kan jij snel je huurcontract opzeggen en/of je verhuis plannen. 
 4. Besparen op energie
  Wij kiezen resoluut voor bijna-energieneutrale (BEN) woningen . Met ons kwalitatief lastenboek bespaar jij drie keer energie. Ten eerste: dankzij de perfect geïsoleerde bouwschil. Ten tweede: dankzij onze doorgedreven aandacht voor luchtdichtheid, en ten derde: dankzij de allernieuwste energiezuinige technieken. Onze woningen scoren altijd beter dan de huidige norm. Zo bespaar jij levenslang op je energiefactuur .
 5. Wet-Breyne
  Geniet van een uitgebreide bescherming tijdens en na je bouwproces. Thuis Best leeft de woningbouwwet strikt na, iets wat niet van toepassing is als je met meerdere aannemers werkt.
 6. Professionele begeleiding
  Bouwen is keuzes maken. Wij helpen je knopen doorhakken met een helder plan, een duidelijk budget en open communicatie op elk moment van het bouwproces. Zo maak jij de meest toekomstgerichte keuzes voor je woning.
 7. Kies zelf de afwerking
  Een uniek huis vraagt vrijheid in afwerking op maat van jouw levensstijl, gezinssituatie en persoonlijke smaak. Wij bieden een ruime keuze aan betrouwbare leveranciers voor keuken, badkamer, binnendeuren, trappen, vloeren en wandtegels.
 8. Verschillende bouwstijlen
  Hou je van het karakter van een herenhuis ? Liever strak, helder en open in een moderne woning ? De rust en elegantie van een pastoriewoning ? Of het buitengevoel en comfort van een bungalow ? Vertel ons waar jouw hart sneller van slaat. Met Thuis Best bouw je zonder toegevingen op het vlak van architecturale kwaliteit.
 9. Familiebedrijf
  Meer dan dertig jaar ervaring, duizenden referenties … en toch blijven we trouw aan onze persoonlijke aanpak. Wij volgen de bouw van je woning zeer nauwkeurig op en begeleiden jou bij elke stap. Zo combineer je de voordelen van sleutel-op-de-deur  en de nabijheid van een familiebedrijf.
 10. Gratis hernieuwbare energie
  Het kwalitatief lastenboek van Thuis Best Woningbouw vormt de ideale basis voor jouw BEN-woning. Hernieuwbare energie maakt het plaatje compleet. Daarom schenkt Thuis Best elke bouwheer een actiebon van € 6.500 incl. btw voor hernieuwbare energie. Met dat pakket, goed voor 14 fotovoltaïsche panelen, duik je moeiteloos onder een E-peil van 30.

Bouwen doe je maar één keer. Bouw daarom verstandig, bouw BEN met Thuis Best Woningbouw.

Meer weten? Download hier alle gratis informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs op 089 32.88.44 of info@thuisbest.be . Alle actievoorwaarden vind je op http://www.thuisbest.be/nl/nieuws/acties .

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?