Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Openhuisdagen op 11 en 12 maart

Kijken, voelen, inademen … Dat is de perfecte manier om een huis te ervaren. Bezoek daarom op zaterdag 11 en zondag 12 maart onze kijkwoningen in Herent en maak kennis met passief en bijna-energieneutraal wonen.

Plan je bezoek

Thuis Best Woningbouw zet de deuren van haar kijkwoningen open: de ideale gelegenheid om  te ervaren hoe bouwkundig vakmanschap en innovatie naadloos in elkaar vloeien. Je ontdekt het beste van wat nieuwbouw te bieden heeft. Vandaag én morgen.

Benieuwd? Kom naar onze openhuisdagen in Herent op 11 en 12 maart. Onze twee kijkwoningen zijn tijdens dit weekend doorlopend open van 10u tot 17u. Onze bouwadviseurs geven u graag een persoonlijke rondleiding!

Passieve sleutel-op-de-deurwoning

Wil je weten hoe een passiefhuis aanvoelt? Dan kan je terecht in onze halfopen kijkwoning in Herent waar je de kwaliteit van de doorgedreven geïsoleerde en luchtdicht afgewerkte bouwschil ervaart. Je maakt ook kennis met de moderne verwarmingstechnologieën waarbij je geen radiatoren of vloerverwarming nodig hebt. En dat levert een flinke besparing op!

Lage-energiewoning met ijsreservoir
Thuis Best gebruikt energiezuinige technieken om bijna-energieneutrale woningen te bouwen. Het meest vooruitstrevende bewijs is onze open kijkwoning in Herent. Een lage-energiewoning die we verwarmen met een Viessmann-warmtepomp … met ijsreservoir.

Meer weten over Thuis Best Woningbouw? Download hier gratis alle informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs. Bovendien geniet je tot 31 mei nog van de batibouwactie en krijg je 16 zonnepanelen met hoog rendement cadeau!

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?