Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Thuis Best Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

In 3 stappen naar een BEN-woning

Bijna-energieneutraal bouwen als toekomstdoel? Wij doen het nu al! Élke nieuwbouw van Thuis Best Woningbouw is vandaag al BEN). Welke voordelen haal je uit een energiezuinige woning, is dit betaalbaar en vooral…

Hoe doen we dit?

De drie hoofdingrediënten van ons hoogkwalitatief lastenboek zijn:

 1. Optimale bouwschil
  Een uitstekend geïsoleerde bouwschil is bij Thuis Best de eerste stap naar een BEN-woning . Je mag ook rekenen op een doorgedreven aandacht voor luchtdichtheid. Alleen zo rendeert je isolatiepakket maximaal en geniet je van de voordelen van een optimale bouwschil.

 2. Lucht-waterwarmtepomp
  Weg met fossiele brandstoffen. Hallo innovatieve technieken! Een lucht-waterwarmtepomp verwarmt op een lagere temperatuur en is de meest duurzame keuze op lange termijn. Met de nieuwste generatie warmtepompen geniet je van een uitstekend rendement.

  Thuis Best plaatst sinds begin 2016 in elke nieuwbouwwoning een lucht-waterwarmtepomp. En dit zonder meerkost! Haal de verwarming van de toekomst vandaag al in huis en bespaar tijdens de rest van je leven.

 3. PV-panelen
  Dubbel besparen? Dat kan. Wek de elektriciteit voor je lucht-waterwarmtepomp op met je eigen zonnepanelen. Deze vorm van hernieuwbare energie doet het E-peil van je woning tot 20 punten zakken.

Krijg zonnepanelen cadeau! Geniet tot 31 mei van de Batibouwactie en krijg 16 zonnepanelen met hoog rendement cadeau. Hiermee behaalt je woning een E-peil van 30 of minder. Ontdek alle actievoorwaarden en bekijk wat wij voor jou kunnen doen.

Meer weten over Thuis Best Woningbouw? Hoe gaan we te werk en welke kijkwoningen kan je bezichtigen ? Je vindt het allemaal terug op www.thuisbest.be 

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??