Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Hörmann Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

2.500 euro voor de oudste Hörmannpoort van België!

Heeft u thuis nog een oude kantelpoort van Hörmann? Staat er nog eentje op uw bedrijf? Lees snel verder, want misschien is ze wel 2.500 euro waard!

"Een goede naam moet men verdienen," aldus August Hörmann, stichter van de Hörmann groep, die ondertussen reeds meer dan 75 jaar bestaat. De uitbouw van de onderneming begon in de jaren '50 van de vorige eeuw met de introductie van een nieuw type garagepoort: de Berry kantelpoort. In 1962, 50 jaar geleden, werd beslist deze poorten ook op de Belgische markt te introduceren.

Hörmann vestigde zich in Genk en werd ook bij ons al snel een begrip op het gebied van garagepoorten. In de loop der jaren werd het productassortiment voortdurend uitgebreid. Vandaag biedt Hörmann Belgium naast kantelpoorten ook sectionaalpoorten, rolpoorten, aandrijvingen, voordeuren, luifels, deuren, carports en terrasoverkappingen aan.

Internationaal
Ondertussen telt de internationale groep een aantal hooggespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië en een wereldwijd netwerk van een vijftigtal vestigingen. In 2009 verhuisde Hörmann Belgium naar een nieuwe vestiging in Tongeren. Het familiebedrijf telt nu meer dan zesduizend werknemers. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan één miljard euro.

50 jaar
Hörmann staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit wil Hörmann ter gelegenheid van haar 50-jarige aanwezigheid in België in de verf zetten. In 2012 gaat Hörmann op zoek naar de oudste nog werkende Berry-poort in België. Indien uw poort van het type is dat we zoeken – maar niet de oudste van het land blijkt te zijn – schenkt Hörmann u een korting van € 250 bij vervanging door een nieuwe Hörmann-poort. De oudste poort van België zal door Hörmann gekocht worden voor 2.500 euro, dus schrijf u snel in! Voor de deelnemingsvoorwaarden en het wedstrijdreglement verwijzen we u graag verder naar de website

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?