Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Hörmann Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Waarom een sectionaalpoort voor jou de beste keuze is

Een sectionaal-, rol- of kantelpoort? Hoe kies je tussen die drie verschillende types? Natuurlijk hangt veel af van je garage zelf. Maar een sectionaalpoort biedt bijna altijd de meeste voordelen. Fabrikant Hörmann legt uit waarom.

Meer dan een parkeerplaats?
Is jouw (toekomstige) garage een volwaardig deel van jouw woning? Als ze meer is dan een parkeerplaats, ligt de lat hoger. Niet alleen voor het uitzicht en comfort, maar ook isolerend. Voor dat laatste aspect legt nieuwbouw trouwens bepaalde minima op. Onze verdelers vertellen je er alles over.

Mooi langs buiten, warm binnen
Puur op isolatie zijn sectionaalpoorten niet te kloppen. Onze dubbelwandige LPU-panelen bestaan uit staal met daartussen een laag isolatie. Goed voor een warmtebuffer van 42 millimeter. De elastische afdichtigen aan de zijkanten van de poort en tussen de panelen beschermen tegen weer en wind. Onze speciale kozijnaansluiting maakt het energetische plaatje helemaal af.

Meer plaats binnen én buiten
Een sectionaalpoort betekent niet alleen een verhoogd comfort binnen, maar ook buiten. Doordat ze verticaal naar boven opent, win je plaats. Je kan er tot vlak tegen rijden én de volledige doorrijruimte blijft vrij.

Gehecht aan je zijspiegels?
Een sectionaalpoort betekent ook plaatswinst aan de zijkant. Oude kantelpoorten nemen veel meer plaats in, waardoor parkeren een millimeterwerkje wordt… met al eens een zijspiegel die sneuvelt als resultaat. Met een sectionaalpoort win je tot 14 centimeter – een wereld van verschil als je geen held bent achter het stuur.

Voor nieuwbouw én renovatie
Voor nieuwbouw heb je natuurlijk alle vrijheid, maar ook bij renovatie kan een sectionaalpoort bijna altijd. Ze zijn in de meeste gevallen perfect in te bouwen! Onze verdelers weten je meteen te zeggen wat mogelijk is.

Omdat het mooi is
Je garagepoort en voordeur hebben een enorme invloed op de uitstraling van jouw woning. Bij een verbouwing heeft je huis op één dag tijd een heel ander uitzicht. Meer weten over hoe je een sectionaalpoort perfect integreert in je gevel?

Opendeurdag: tot 725 euro korting!
Klaar om je garage en dus ook woning helemaal af te werken? Neem vandaag nog contact op met één van onze verdelers. Zo geniet je van de kortingen tijdens onze opendeurdagen!

Meer info: www.hormann.be

Meer partnerberichten van Hörmann Belgium NV

Wat schreef de Livios-redactie over garage en carport?