Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Hörmann Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Vier redenen waarom deze deur niet te kraken is

Sloophamers of bijlen? De ThermoCarbon houdt stand

Foto: Hörmann Belgium NV

Ook het glas in de deur is superstevig.

Foto: Hörmann Belgium NV

Hoe hou je inbrekers buiten? Met een oninneembare buitendeur! Vier redenen waarom de ThermoCarbon van Hörmann echt élke inbreker weerstaat.

1. Meervoudige vergrendeling
Een deur die op drie punten sluit, is goed. Een deur met vijfpuntsluiting is beter. De ThermoCarbon gaat verder. Veel verder. De ThermoCarbon is namelijk uitgerust met een negenvoudige vergrendeling. Als je ze sluit, draaien vijf stalen draaigrendels en vier boutgrendels zich vast in de sluitplaat.

2. Supersterk glas
Ook de beglazing voldoet aan de hoogste eisen. Aan de binnen- en buitenzijde zit gelaagd veiligheidsglas van acht millimeter dik. Probeert een inbreker het stuk te slaan? Het glas zal hooguit splinteren. Een folie houdt het samen. Zo kan de inbreker onmogelijk aan de binnenklink.

3. Niet te forceren slot
Het slot is niet te forceren. Het Anti-Pickingsysteem verhindert manipulatie van de cilinder. Het rozet zit volledig in het deurblad ingewerkt en zorgt ook voor doorboorbeveiliging. Da's niet alleen mooier, maar ook een pak veiliger. Want dat betekent dat je de slotcilinder niet kan loswrikken.

4. Vul zelf aan…
We kunnen nog wel even doorgaan. Over dat aluminium een sterk materiaal is. Dat de zijvleugel verstevigd is met carbonvezels. Of dat elektrische sloten een optie zijn. Maar het is beter dat je het zelf ontdekt. Een Hörmann-dealer in jouw buurt vertelt je er alles over. In zijn showroom ontdek je zelf de onvergelijkbare robuustheid van de ThermoCarbon. En hoe je van je huis een veilige thuis maakt.

Meer info: www.hormann.be of lees er alles over in deze folder.

Wat schreef de Livios-redactie over veiligheid en alarm?