Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Hörmann Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Barrièrevrij wonen? Geen overbodige luxe!

Automatische deuren zijn een belangrijk onderdeel van barrièrevrij wonen. De nieuwe PortaMatic van Hörmann heeft weinig stroom nodig en is tot 25 procent goedkoper dan vergelijkbare binnendeuraandrijvingen.

Foto: Hörmann Belgium NV

De montage en installatie van de PortaMatic is eenvoudig. De aandrijving wordt boven de deur of op het kozijn bevestigd. De geleidingsrail kleeft op het deurblad en laat bij demontage geen sporen na, wat vooral bij huurwoningen van pas komt.

Foto: Hörmann Belgium NV

Barrièrevrij wonen is een eigentijdse manier van wonen die u de mogelijkheid geeft om zich zonder belemmeringen in huis te verplaatsen. Waaruit bestaat zo’n woning zonder belemmeringen dan? Grote, open vlakken die voldoende bewegingsvrijheid geven.

Zo kunnen bijvoorbeeld de badkamer en de keuken aangepaste inbouwdelen hebben, zoals een douchegedeelte op vloerniveau. Ook automatische binnendeuren zonder drempel zijn noodzakelijk om uw woning barrièrevrij te maken. Daarom lanceert Hörmann een eigentijdse oplossing die automatisch binnendeuren opent en weer sluit: de PortaMatic .

Voordelen

Dankzij de nieuwe PortaMatic-aandrijving van Hörmann kunt u binnendeuren automatisch openen en weer sluiten. Met de PortaMatic biedt Hörmann een betaalbare oplossing zodat de bewoners een stukje autonomie terugwinnen en zich vrij doorheen de woning kunnen bewegen. Met een stroomverbruik van minder dan drie euro per jaar is de PortaMatic tot 25 procent goedkoper dan vergelijkbare deuraandrijvingen. U kunt de deur openen of sluiten met behulp van een knop op de muur, een handzendertje of via de nieuwe BiSecur App van Hörmann.

Flexibel

De PortaMatic-deuraandrijving kan volledig aan uw noden worden aangepast. Zo kan worden ingesteld dat de deur opent en sluit met de handzender of de drukknop, maar ook dat de deur na een bepaalde periode automatisch weer sluit. De deur kan ook een klein stukje met de hand worden geopend, waarna de aandrijving het na een bepaald punt overneemt.

Wenst u meer informatie over Hörmann en hun diensten? Surf naar www.hormann.be

Klik hier voor een Hörmann verdeler in uw buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?