Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Hörmann Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Lever je tochthond in tijdens de opendeurdagen bij Hörmann!

Lever je tochthond in en krijg een korting van maar liefst 400 euro!

Foto: Hörmann Belgium NV

Een tochthond heeft u wellicht al eens voorbij zien komen in een Belgisch huishouden. Dit ‘knuffeldier’ in de vorm van een worst leggen we tegen de voordeur om koude en tocht buiten te houden. Een efficiënte oplossing, maar Hörmann doet beter: de producent laat u kennismaken met zijn winddichte en isolerende voordeuren met een lage drempel. Daarmee luidt de producent een nieuw tijdperk in, eentje zonder tochthond. Lever daarom uw tochthond in bij een Hörmann-verdeler in uw buurt ter gelegenheid van de opendeurdagen van 19 tot 25 september en krijg een kortingsbon van 400 euro bij aankoop van een aluminium voordeur.

Winddicht, geïsoleerd en veilig

Voordeuren van Hörmann zijn zowel bovenaan, langs de zijkanten en onderaan winddicht, omdat ze standaard met een lage drempel zijn uitgerust. Ook een goede isolatie is de maatstaf in het voordeurengamma. De wereldkampioen in warmte-isolatie, de aluminium voordeur ThermoCarbon, versterkt het arsenaal. De meervoudige vergrendeling en een uiterst efficiënte inbraakwerende RC-veiligheidsuitrusting zorgen voor een gevoel van geborgenheid.

Tochthonden voor een goed doel

Als u tijdens de opendeurdagen van 19 tot en met 25 september uw tochthond binnenbrengt, steunt u tegelijk het goede doel. Hörmann werkt samen met de Pentagoon-Academie in Tongeren om de tochthonden een nieuw leven te geven in de vorm van een kunstwerk door en voor kinderen. Een groep 12- tot 16-jarigen uit het deeltijds kunstonderwijs maken van de tochthonden een kunstwerk. Na veiling van het kunstwerk gaat de opbrengst naar het goede doel Cliniclowns.

Heeft u een tochthond op overschot? Breng hem binnen bij een Hörmann-verdeler in uw buurt en krijg een korting van 400 euro bij aankoop van een aluminium voordeur.

Klik hier voor een Hörmann-verdeler in uw buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??