Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Renson - Ventilatie en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek één van de Renson-partners op bis en win een wieleroutfit

Win een wieleroutfit van Team Sunweb tijdens bis!

Foto: Renson - Ventilatie

Healthbox 3.0: slim en energiezuinig

Foto: Renson - Ventilatie

Meer genieten van het buitenleven!

Foto: Renson - Ventilatie

Comfortabel wonen dankzij doekzonwering

Foto: Renson - Ventilatie

Er zijn weer tal van Renson-oplossingen te vinden op de bis-beurs voor jouw ventilatie, zonwering of outdoor. Bezoek je één van de standen van onze partners, dan maak je bovendien kans op een Team Sunweb wieleroutfit!

Maak kennis met de nieuwe Healthbox 3.0

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem.

Voor professioneel advies voor jouw ventilatie kan je terecht bij volgende partners op bis: ADB Zelfbouw: Hal 5, stand 5439 / Allvac: Hal 5, stand 5329 / ME Technics: Hal 5, stand 5225 / Sax Sanitair: Hal 3, stand 3000.

Comfortabel wonen dankzij doekzonwering en een terrasoverkapping

Je regelt het daglicht in huis helemaal zelf dankzij screens of doekzonwering. Geen last meer van een oververhit interieur of een laagstaande zon. Maar ook buiten zijn we graag 'heer en meester' van het zonlicht. Dit kan perfect met een terrasoverkapping van Renson. Je geniet bovendien veel langer van het buitenleven dankzij tal van mogelijke opties.

Ontdek alle mogelijkheden van een terrasoverkapping en zonwering op de bisstand van Torck (Hal 2, stand 2101). Ben je op zoek naar nieuwe ramen inclusief screens en/of raamverluchting? Ga dan zeker langs bij Interproject (Hal 1, stand 1546).

Op zoek naar een gezonde instapklare woning? Bezoek onze Healthy Spaces partners

Kwalitatieve woningen die klaar zijn voor de toekomst én met garantie op een gezond en comfortabel binnenklimaat. Daarvoor staan onze Healthy Spaces sleutel-op-de-deur partners. Je kan terecht voor meer info rond sleutel-op-de-deur bouwen bij Covemaeker (Hal 1, stand 1665) en bij Danilith (Hal 1, 1670).

Tip: Ga je renoveren? Schrijf je dan in voor gratis BENOVATIEadvies

Als BENOvatie-voorloper wil Renson verbouwers stimuleren om beter te renoveren. Maar wat is BENOveren precies, hoe pak je je BENOvatie het best aan? Je komt het te weten tijdens de BENOvatiesessies georganiseerd door het VEA. Klik hier voor meer info.

Wat schreef de Livios-redactie over rolluiken en zonwering?