Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Renson - Ventilatie en is dus niet geschreven door Livios.

Zo controleer je gemakkelijk of je bouwbedrijf kwaliteit levert

Hoe beter je isoleert, hoe meer je bespaart op je energiefactuur.

Foto: Renson - Ventilatie

Maar hoe weet jij nu of jouw aannemer op de hoogte is van de laatste nieuwe ontwikkelingen?

Foto: Renson - Ventilatie

Sleutel-op-de-deurspecialisten met het ‘Healthy Spaces’-label bieden vijf kwaliteitsgaranties

Foto: Renson - Ventilatie

Bouwen met een sleutel-op-de-deurbedrijf is de snelste en gemakkelijkste weg naar een instapklare woning. Maar het is wel belangrijk dat je met een goede aannemer in zee gaat. Want door de strenge eisen op het vlak van isolatie en luchtdichtheid is het steeds moeilijker om een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen. Dankzij het ‘Healthy Spaces’-label van Renson hoef jij je gelukkig nergens zorgen over te maken!

Isolatie en luchtdichtheid zijn sleutelbegrippen in elke moderne woning. Dat is goed nieuws voor jou als bouwheer: hoe beter je isoleert, hoe meer je bespaart op je energiefactuur. Maar om tegelijk het hele jaar door te genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat heb je ook een bouwbedrijf nodig met voldoende kennis van ventilatie en zonwering.

5 kwaliteitsgaranties

Maar hoe weet jij nu of jouw aannemer op de hoogte is van de laatste nieuwe ontwikkelingen? Euhm… inderdaad, dat weet je niet. Wees gerust, Renson controleert bouwbedrijven in jouw plaats. De sleutel-op-de-deurspecialisten met het ‘Healthy Spaces’-label bieden vijf kwaliteitsgaranties:

  1. Gezonde lucht: alle ‘Healthy Spaces Partners’ werken met slimme en energiezuinige ventilatie van Renson.
  2. Aangename temperatuur: in de zomer kan de temperatuur in goed geïsoleerde woningen hoog oplopen. Daarom zorgen ‘Healthy Spaces Partners’ voor aangepaste buitenzonwering van Renson op zongerichte ramen.
  3. Ventilatie op maat: de slimme ventilatie van Renson controleert de binnenlucht 24 uur per dag op vocht, CO2 en andere parameters. Zo ventileer je alleen als het echt nodig is. Jouw voordeel: een fluisterstille en energiezuinige ventilatie.
  4. Gratis koeling: het ‘Healthy Spaces’-concept omvat het gebruik van inbraakwerende lamellenroosters voor de aanvoer van verse lucht. Hiermee gebruik je de koele buitenlucht om je huis op een natuurlijke manier te laten afkoelen op zomeravonden.
  5. Prachtig design: dankzij het fraaie Renson-design kunnen ‘Healthy Spaces Partners’ architecturale kwaliteiten verenigen met jouw comfortwensen.

17 sleutel-op-de-deurbedrijven

Wacht dus even voordat je je bouwcontract ondertekent. Controleer eerst of jouw aannemer vertrouwd is met de oplossingen van Renson. Momenteel mogen al zeventien Belgische sleutel-op-de-deurbedrijven zich ‘Healthy Spaces’-partner noemen. Jouw garantie op een gezonde en comfortabele woning!

Maak vandaag nog een afspraak met een ‘Healty Spaces Partner’ bij jou in de buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?