Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Renson - Ventilatie en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe zeker zijn van een duurzame en gezonde instapklare woning?

Kies voor een gezonde en duurzame woning met het Healthy Spaces label.

Foto: Renson - Ventilatie

Kies voor een Healthy Spaces partner in uw buurt.

Foto: Renson - Ventilatie

Bouwen met een bouwcoördinator of sleutel-op-de-deurbedrijf biedt vele voordelen. Je hoeft je zo geen zorgen te maken over de strenge eisen op vlak van isolatie en luchtdichtheid. Je kan hiervoor vertrouwen op de ervaring van een specialist. Maar het is wel belangrijk dat je met een goede partner in zee gaat. Dankzij het ‘Healthy Spaces’-label van Renson kan je rekenen op een duurzame en gezonde woning!


De bouwpartners met het ‘Healthy Spaces’-label bieden vijf kwaliteitsgaranties.

  1. Gezonde lucht: alle ‘Healthy Spaces Partners’ werken met slimme en energiezuinige ventilatie van Renson.

  2. Aangename temperatuur: in de zomer kan de temperatuur in goed geïsoleerde woningen hoog oplopen. Daarom zorgen ‘Healthy Spaces Partners’ voor aangepaste buitenzonwering van Renson op zongerichte ramen.

  3. Ventilatie op maat: de slimme ventilatie van Renson controleert de binnenlucht 24 uur per dag op vocht, CO2 en andere parameters. Zo ventileer je alleen als het echt nodig is. Jouw voordeel: een fluisterstille en energiezuinige ventilatie.

  4. Gratis natuurlijke koeling: het ‘Healthy Spaces’-concept omvat het gebruik van inbraakwerende lamellenroosters voor de aanvoer van verse lucht. Hiermee gebruik je de koele buitenlucht om je huis op een natuurlijke manier te laten afkoelen op zomeravonden.

  5. Prachtig design: dankzij het fraaie Renson-design kunnen ‘Healthy Spaces Partners’ architecturale kwaliteiten verenigen met jouw comfortwensen.


Maak vandaag nog een afspraak met een ‘Healthy Spaces Partner’ bij jou in de buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?