Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Renson - Ventilatie en is dus niet geschreven door Livios.

RENSON beantwoordt al je vragen over gezond ventileren op bis

Bouw- of verbouwplannen? Dan is ventileren een noodzaak. Maar waarom nu je woning voorzien van ventilatie en welk systeem kiezen? Op hal 1 stand 1000, kan je terecht met al je vragen omtrent ventilatie. Je kan er ervaren hoe het vraaggestuurde ventilatiesysteem C+® EVO II van RENSON® zich aanpast aan je leefpatroon en zorgt voor gezonde lucht in je woning.

Ventilatie en zonwering in één

Ben je op zoek naar een zonwering die zorgt voor de toevoer van verse lucht en toch het lawaai buiten houdt? Dan is de nieuwe Fixvent® de oplossing voor je nieuwbouw of grote renovatie. Dit is een combinatie van een zelfregelend ventilatierooster en een windvast zonweringdoek. Een esthetische en gezonde oplossing!

Verleng je zomer met een terrasoverkapping

‘Buiten leven’ – dé trend van het ogenblik. Wie echter buiten wil leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur. Of toch niet? Een terrasoverkapping doet wonderen. Het gamma terrasoverkappingen van RENSON® met een stijlvolle aluminium structuur omvat de Lagune® met een windvast en waterdicht doek in de dakstructuur alsook de Algarve® en Camargue® met een dak uit roteerbare aluminium lamellen.

Meet & greet met je favoriete renner of voetbalspeler

Tijdens de nacht van bis op 11 oktober is de stand van RENSON® dé 'place to be' voor wieler- en voetbalfans. Speciaal voor de bezoekers van bis organiseert RENSON® een meet & greet met renners van Omega Pharma – Quick-Step en spelers van Essevee Zulte Waregem. Tussen 18u en 20u kan je een handtekening én foto bemachtigen van deze sportieve helden!

Kom zeker eens langs!

Je vindt ons in hal 1, stand 1000. Bezoek je bis niet, dan kan je steeds terecht in EXIT 5, onze nieuwe showroom in Waregem.

Voor meer info ga naar www.renson.be of bel naar 056/62.93.87

Wat schreef de Livios-redactie over bis gent?