Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Renson - Ventilatie en is dus niet geschreven door Livios.

www.fixscreen.eu

FIXSCREEN; de eerste windvaste verticale zonwering

Foto: Renson - Ventilatie

FIXSCREEN

Foto: Renson - Ventilatie

ritsprincipe geleider FIXSCREEN

Foto: Renson - Ventilatie

Recent stelde RENSON Sunprotection zijn compleet gamma FIXSCREEN voor, dé eerste en enige doekzonwering die windvast en insectenwerend is. In aanloop van deze introductie, lanceerde RENSON Sunprotection volgende website: www.fixscreen.eu

Deze mini-site is een visueel aantrekkelijke en speelse site die in een aantal webpagina’s alles over dit gamma voorstelt. U vindt er kort productfilmpje, referentiefoto’s ter inspiratie, doekkeuzes, technische specificaties & standaard RAL-kleuren. Een handige module zorgt ervoor dat u alle nodige documenten; lastenboekteksten, technische brochure, montage- handleiding & tekeningen, eenvoudig in een zip-file kan downloaden.

De FIXSCREEN werd ontwikkeld door Kestelyn Sunprotection en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij de zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijprofielen of geleiders. FIXSCREEN, het technologisch hoogstandje op vlak van comfort en gebruiksgemak, kan worden toegepast in de particuliere woningbouw, kantoorgebouwen of projectbouw.

FIXSCREEN omvat een volwaardig gamma windvaste screens:

- FIXSCREEN 85 is ontwikkeld voor afmetingen van 2,5 m breed op 1,6 m hoog. Deze kleine screen is belangrijk voor de ‘standaardramen’- markt en renovatiemarkt.

- FIXSCREEN 100 is geschikt voor afmetingen tot 4 m breed en 2,7 m hoog (10,8 m²).

- FIXSCREEN 150 kan unieke afmetingen aan van 6 m breed en 3 m hoog of omgekeerd (tot 18 m²).

Meer informatie over dit bericht?

PDF leaflet FIXSCREEN

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?