Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Renson - Ventilatie en is dus niet geschreven door Livios.

Discreet & natuurlijk ventileren

INVISIVENT; hét meest discrete ventilatierooster

Foto: Renson - Ventilatie

INVISIVENT; thuis in elke stijl!

Foto: Renson - Ventilatie

INVISIVENT®: het meest discrete zelfregelende ventilatierooster

Met INVISIVENT ontwikkelde Renson Ventilation ’s werelds meest discrete zelfregelende ventilatierooster. INVISIVENT is een thermisch onderbroken rooster en wordt bovenop op het raamprofiel achter slag geplaatst. Deze bijna onzichtbare plaatsing garandeert voldoende natuurlijk licht en behoudt het zicht naar buiten doordat het glasoppervlakte niet vermindert. INVISIVENT zorgt voor toevoer van verse en gezonde lucht zonder tocht dankzij de zelfregelende klep. Zo combineert INVISIVENT een gezond leefcomfort met maximaal visueel comfort.

Sinds kort wordt dit rooster nog discreter!

Lang geleden was zwartwit-tv de norm, maar vandaag kunnen we ons een leven zonder kleurentelevisie niet meer voorstellen. Tot voor kort waren ook de zwart-witte pvc eindstukken van de ventilatieroosters de norm, tot groot ongenoegen van architecten, ontwerpers en de bouwheer. Daarom heeft Renson hard gewerkt om ook hierin kleur te brengen. Alle ventilatieroosters kunnen nu met eindstukken in dezelfde kleur van de ramen gelakt worden.

Zorg er dus voor dat bij de bestelling uw raamconstructeur de eindstukken van uw ventilatieroosters laat meelakken in dezelfde kleur van uw ramen.

INVISIVENT is toepasbaar op alle raamtypes: aluminium, hout & pvc, voor zowel nieuwbouw en renovatie en dit voor elke bouwstijl (modern, cottage, …). Combinatie met rolluiken en zonwering vormt eveneens geen enkel probleem. Het geperforeerde binnenrooster dat tevens dienst doet als insectenwering, is volledig afneembaar voor het schoonmaken.

Woont u langs een drukke weg, in de buurt van een luchthaven, … dan kan je de INVISIVENT ook verkrijgen in een akoestische versie, die zorgt dat je kan ventileren zonder enige geluidshinder. Aan de binnenzijde zit er een kleine akoestische dempingskast die perfect in de binnenafwerking van het raam kan ingewerkt worden.

Meer info? www.invisivent.be

Of breng een bezoek aan de Renson-standen op het Innovatieplatform, stand 1002 of in hal 5 (stand 547); de ‘Energie!’hal – BIS 2008 – van 11 tot 19 oktober – Flanders Expo – Gent

Meer informatie over dit bericht?

INVISIVENT; hét meest discrete ventilatierooster

Wat schreef de Livios-redactie over ventilatie?