Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Radson en is dus niet geschreven door Livios.

Jouw badkamer elektrisch verwarmen: aangename warmte het hele jaar door

Foto: Radson
Foto: Radson
Foto: Radson

Een lekker warme douche op een koude winterdag geeft je ongetwijfeld een heerlijk gevoel. Maar misschien heb je ook telkens een moment van friste als je uit de douche stapt? Op sommige momenten heb je gewoon wat extra warmte in de badkamer nodig, zodat je echt voor 100 procent kan genieten.

Verwarmingsspecialist Radson weet dat een elektrische radiator wonderen kan doen: om je handdoek lekker op te warmen, of voor die paar extra graden zorgen wanneer je even je relax-momentje plant… Kortom, het toppunt van comfort! 

De voordelen van elektrisch verwarmen 

De voordelen van de elektrische radiator zijn welgekend: hij geeft zeer snel warmte af, is makkelijk achteraf bij te plaatsen, bij renovatie zit je met een relatief lage installatiekost en onderhoud is niet nodig. Als bijverwarming is het in de badkamer gewoon de meest comfortabele oplossing. Met de handige turbo-functie is je badkamer in no-time aangenaam warm. 

Energie-efficiënter dan ooit 

Desondanks staan elektrische radiatoren bij jou misschien ook nog bekend om hun klassieke nadeel, namelijk het hogere verbruik en bijhorende kostenplaatje. Dit beeld is sterk aan nuancering toe. Dankzij nieuwe technologieën werden deze radiatoren steeds energie-efficiënter. Als je kan combineren met PV-panelen zit je helemaal goed. Dat biedt je twee voordelen: je kan snel inspelen op de warmtevraag en het teveel aan opgewekte stroom zelf gebruiken. Interessant met het oog op je toekomstige netvergoeding. 

Deel van een totaaloplossing 

Radson ziet elektrische verwarming als een onderdeel van haar totaalvisie op verwarming. Want als verschillende zones, zoals de badkamer, een verschillende warmtevraag hebben, is het ook logisch dat je deze apart kunt sturen. Dankzij de centrale Touch E3 zoneregeling kan je de gekozen warmteoplossing op een intuïtieve, comfortabele en flexibele manier regelen. Verschillende zones kunnen individueel en vanop afstand worden gestuurd. Een ruim aantal elektrische radiatoren zijn compatibel met de Touch E3 en kunnen dus in het intelligente systeem worden geïntegreerd! 

Ontdek het veelzijdige gamma elektrische radiatoren van Radson.  

Wat schreef de Livios-redactie over verwarmingstechniek?