Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Radson en is dus niet geschreven door Livios.

Radson op Batibouw: het antwoord op al je verwarmingsvragen

Foto: Radson
Foto: Radson

Heb je bouw- of renovatieplannen en zit je met vragen over verwarmingscomfort? Plan dan een bezoekje aan Batibouw en kom eens langs bij warmteadviseur Radson  in Paleis 12. Op een inspirerende stand komt je alles te weten over warmtecomfort, en hoe je op een slimme en energie-efficiënte manier radiatoren, vloerverwarming en elektrische radiatoren kan combineren. Op één stand kunnen dus al je vragen beantwoord worden!  

Elektrisch verwarmen, een “hot item” 

Opvallend dit jaar is de focus op elektrisch verwarmen. De voordelen van de elektrische radiator zijn welgekend: hij geeft zeer snel warmte af, is makkelijk achteraf bij te plaatsen, bij renovatie zit je met een relatief lage installatiekost en vergt weinig onderhoud. Als bijverwarming is het in de badkamer gewoon de meest comfortabele oplossing. Met de handige turbo-functie is je badkamer in no-time aangenaam warm. 

Razendsnelle evolutie 

Elektrische radiatoren werden de laatste jaren bovendien steeds slimmer, gebruiksvriendelijker en energie-efficiënter. De Europese EcoDesign richtlijn, bedoeld om het energieverbruik van elektrische apparaten te verminderen, bracht hun evolutie in een stroomversnelling. Logisch, want vanaf 1 januari 2018 mogen enkel nog elektrische radiatoren geproduceerd worden die aan deze strenge Europese normen voldoen.  

Bespaar op energie én op je factuur 

Dankzij het gebruik van nieuwe technologieën werden elektrische radiatoren dus steeds energie-efficiënter. Als je kan combineren met PV-panelen zit je helemaal goed. Dat biedt je twee voordelen: je kan snel inspelen op de warmtevraag en het teveel aan opgewekte stroom zelf gebruiken. Interessant met het oog op je toekomstige netvergoeding. 

Wil je een voorbeeld van hoe het moet? Kom dan eens langs op de Radson-stand en bewonder de vernieuwde elektrische designradiator PAROS E: zuinig, comfortabel én hij ziet er nog prachtig uit ook! 

Laat je inspireren door het veelzijdiggamma elektrische radiatoren van Radson!  

Radson op Batibouw: Paleis 12 stand 108 

Wat schreef de Livios-redactie over batibouw brussel?