Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Radson en is dus niet geschreven door Livios.

Radson stelt 2 nieuwe stijlvolle verwarmingsoplossingen voor: designradiatoren Tinos en Paros

Paros

Foto: Radson

Paros

Foto: Radson

Om een antwoord te bieden op de nog steeds groeiende vraag naar designproducten stelt Radson 2 nieuwe verticale radiatoren voor: Tinos en Paros.

Deze recentste toevoeging aan het uitgebreide gamma Radson radiatoren sluit naadloos aan bij de filosofie van het merk dat design en functionaliteit perfect verenigbaar zijn.

Met hun strakke vormgeving vormen ze een discrete meerwaarde voor zowel moderne als klassiekere interieurs. Door hun minimalistisch design passen ze in elke ruimte: woonkamer, keuken en badkamer. Beide modellen onderscheiden zich echter door een opvallend productdetail : de Tinos heeft rechte zijkanten, terwijl de Paros afgeronde zijkanten heeft.

Een ander belangrijk kenmerk is het feit dat ze dicht tegen de muur gemonteerd worden (de afstand tussen de muur en de achterzijde van de radiator is slechts 10 mm).

Bovendien is een handige handdoekbeugel in roestvrij staal in optie verkrijgbaar voor nog meer functionaliteit. Beide modellen zijn leverbaar in meer dan 200 RAL-kleuren, in een 3-tal trendy metaalkleuren, alsook in een aantal nieuwe matte kleuren.

“Dankzij de introductie van de Tinos en Paros modellen wordt het Radson-aanbod  designradiatoren verder uitgebreid en pakken we uit met een nieuwe referentie voor moderne designradiatoren.Een logische stap gezien onze expertise op het vlak van “slimme” verwarmingsoplossingen”,zegt Elo Dhaene, brand commercial director.

Radson biedt een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op zijn volledige gamma radiatoren en vloerverwarmingssystemen.

Klik hier voor meer info.

Wat schreef de Livios-redactie over centrale verwarming?