Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Radson en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe een nieuwe radiator kiezen? De Radson-app helpt!

Foto: Radson
Foto: Radson

Met Smartbox lanceerde Radson een gratis app die iedereen toelaat om de radiator van zijn dromen in zijn eigen interieur te visualiseren. Zo weet je op voorhand precies welke radiator uit het uitgebreide Radson-aanbod best in je woning past. En ook professionelen hebben er met deze applicatie een uiterst handige werktool bij.

Je inbeelden hoe iets er in je eigen interieur zal uitzien, is lang niet altijd zo eenvoudig. En dat geldt ook voor een radiator. Gelukkig bieden de nieuwste technologische ontwikkelingen steeds vaker een antwoord op die problematiek. Zo heeft ook Radson haar eigen gratis applicatie Smartbox ontwikkeld.

SmartDesign-tool

In de app zijn alle producten van Radson voorhanden. Dankzij de SmartDesign-tool kan je de gewenste radiator eenvoudig kiezen uit het grote aanbod, dat niet alleen foto’s, maar ook alle technische gegevens en prijzen omvat. Deze unieke toepassing maakt het mogelijk om een Radson-radiator naar keuze te visualiseren in uw gekozen ruimte. Selecteer de verwarming en zijn oriëntatie, pas het licht, helderheid en schaduw aan om zo het perfecte beeld te creëren. Het eindresultaat geeft je zo een heel realistisch beeld hoe de radiator eruit zal zien in je interieur.

Vervolgens kan je de foto’s gemakkelijk delen met je vrienden, of met de in Smartbox opgenomen Radson-dealers. Zij krijgen automatisch een e-mail met daarin de naam en gegevens van het product van je keuze. Indien gewenst kan je dan verder met een hun in contact treden voor een prijsofferte.

Vind een Radson-dealer

Wie op zoek is naar de dichtstbijzijnde Radson-dealer, vindt in de app de perfecte partner. Want op basis van je eigen locatie schotelt Smartbox je vliegensvlug een lijst met Radson- dealers én hun contactgegevens uit de buurt voor. Met één druk op de knop schakelt de app het gps-systeem van je telefoon in, en leidt je zo naar het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Ook voor professioneel gebruik

Voor professionals (installateurs en architecten) biedt de app het grote voordeel dat ze niet langer moeten sleuren met brochures en prijslijsten, maar alle informatie over Radson-producten steeds op zak hebben en – ook offline – 24/7 kunnen raadplegen. Bovendien bevat de app een hele reeks mooie inspiratiefoto’s, die hen kunnen helpen in het gesprek met de bouwheer of particulieren

Tenslotte kan je via de app heel eenvoudig de warmteafgifte van de radiator van je keuze bepalen op basis van de bestaande wateraanvoer, de afmeting en het model. Die gegevens kan je vervolgens ook weer delen met medewerkers of klanten.

 De Radson-applicatie is gratis beschikbaar voor iOS, Android en Blackberry.

 Klik om de app te downloaden

Wat schreef de Livios-redactie over verwarmingstechniek?