Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Radson en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuw op Batibouw: elektrische radiatoren - ‘ LVI, powered by Radson’

'LVI powered by Radson' elektrische radiatoren

Foto: Radson

Radson actie: cashback Batibouw elektrische radiatoren

Foto: Radson

Radson lanceert tijdens Batibouw een volledig nieuw gamma elektrische radiatoren. Deze worden geproduceerd door LVI, een Scandinavische zustermerk van Radson dat ook tot de Finse Rettig Group behoort.

Elektrische radiatoren hebben het grote voordeel dat ze snel en eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bovendien zijn deze radiatoren gevuld met een speciale plantaardige olie als warmtegeleide vloeistof, die een optimale energie-efficiënte werking garandeert. Bijkomend voordeel van deze elektrische radiatoren is dat ze stil en reukloos zijn. Tenslotte zorgen deze radiatoren ook voor minder stofverspreiding, hetgeen in het bijzonder voor allergielijders goed nieuws is.

LVI, powered by Radson” levert een ongeëvenaard warmtecomfort en onderscheidt zich door hun stijlvolle Scandinavische design. Een echte aanwinst binnen het reeds uitgebreide Radson-gamma. Mooie warmte aan de topkwaliteit die u van Radson gewoon bent.

ACTIE : Radson wordt 50 jaar en trakteert op een EXTRA KORTING!

Radson viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Daarom ontvangt u als particulier tijdelijk 50€ cashback bij de aankoop van een elektrische radiator. Deze actie loopt van 25/02 tem. 30/06/2016 en is geldig op het volledige Radson-gamma elektrische radiatoren. Meer info en alle deelnamevoorwaarden over deze actie vindt u hier.

Ontdek het uitgebreide gamma elektrische radiatoren in deze brochure of breng een bezoekje aan onze stand (Hal 12 – stand 108) en geniet van deze tijdelijke korting!

Meer informatie over dit bericht?

Actiecheque geldig tot 30/06/2016

Wat schreef de Livios-redactie over centrale verwarming?