Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Radson en is dus niet geschreven door Livios.

Overal een warm gevoel in huis dankzij Radson

Foto: Radson
Foto: Radson

Heb je plannen om te bouwen of verbouwen? Dan denk je vast en zeker ook aan je verwarming, en zit je waarschijnlijk met een aantal vragen: Welk type radiator moet ik kiezen? Waar dien ik rekening mee te houden bij het vervangen van mijn oude radiatoren? Is vloerverwarming voor mij de beste keuze? Wanneer kiezen voor elektrische radiatoren? De manier waarop je deze vragen beantwoord is zeer belangrijk, want zal je uiteindelijke comfort in de woning bepalen.

Wie slim is, kiest daarom meteen voor een goed overdachte totaaloplossing, zodat het in elke ruimte op elk moment van de dag comfortabel vertoeven is. Maar hoe realiseer je deze oplossing zonder van je verwarming een ingewikkeld kluwen te maken? Dat kan je ontdekken bij Radson , in Paleis 12, stand 108 op Batibouw.

Wie nu kiest voor Radson maakt bovendien zelfs kans op één jaar gratis warmte , ter waarde van € 1.500!

Verwarming aangepast aan je behoefte

Olivier Schmitz, Sales & Marketing Director BeNeLux, licht de visie van Radson toe: “In onze nieuwe campagne zetten we onze totaaloplossingen extra in de verf. Want een woning kan je niet zien als één zone waar overal dezelfde verwarmingsbehoefte bestaat. Integendeel, de vraag naar warmte is afhankelijk van zowel de ruimte als de gebruiker zelf. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, deze heeft een andere warmtevraag voor wie er enkel in slaapt dan voor een student die ze ook gebruikt om te studeren.”

Breed gamma

Radson wil je dankzij slimme totaaloplossingen altijd en overal warmte en comfort bieden. “Eén van onze grootste troeven daarvoor is ons brede gamma, met onder meer functionele paneelradiatoren, stijlvolle designradiatoren, trendy elektrische radiatoren, slimme ventiloconvectoren en innovatieve vloerverwarmingssystemen”, verduidelijkt Olivier Schmitz.

Laat je inspireren

Keuzestress? Geen nood! Op de website van Radson staan een pak nuttige en inspirerende tips en tools: een Stylefinder , een Productcalculator en zelfs een Smart Design app waarmee je de radiator van je dromen in je huidig interieur kunt visualiseren, en dat in de gewenste kleur!

Surf naar http://www.radson.com/be/inspirationforwarmth/ en win 1 jaar gratis warmte, ter waarde van € 1.500.

Laat je inspireren door andere Radson gebruikers: www.facebook.com/radson.be

Radson op Batibouw: Paleis 12 – Stand 108

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?