Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door FRANKE NV en is dus niet geschreven door Livios.

Kook je voortaan barrièrevrij aan je kookeiland? Dit is het geheim!

De Mythos 2gether is een energiezuinige kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Foto: FRANKE NV

Je hebt geen storende dampkap meer boven je hoofd.

Foto: FRANKE NV

Het afdekrooster is gemaakt uit gietijzer en dus hittebestendig, kras- en stootvast.

Foto: FRANKE NV

Kan jij je nieuwe keuken met kookeiland al levendig inbeelden? Maar spat je renovatiedroom uit elkaar zodra je die storende grote dampkap boven je eiland ziet hangen? Dankzij de Mythos 2gether van Franke, een kookplaat met geïntegreerde tabletdampkap, behoud je het ruimtelijk gevoel aan je kookeiland!

De Mythos 2gether is een energiezuinige kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Met dit 2-in-1-toestel heb je geen grote dampkap meer boven je hoofd, maar één energiezuinig toestel met A+++-label dat zowel kookt als kookdampen verwijdert. Deze afzuiging is discreet, maar toch uiterst efficiënt. Extra pluspunt: de stille werking!

Compact

De kookplaat met geïntegreerde afzuiging is erg compact. De afzuiging zit verwerkt in de lade onder je kookplaat. Dankzij de gereduceerde motorgrootte - 32 cm breed, 33,5 cm lang en 21 cm hoog - neemt die weinig plaats in. Zo kan je onder je kookplaat nog lades voorzien. Handig voor het opbergen van potten en pannen!

Barrièrevrij

De Mythos 2gether heeft een sterke afzuiging die je zelf kan regelen of die door de panherkenningsfunctie automatisch werkt zodra je een pan of kookpot op het vuur zet. Dankzij de ergonomische lay-out kook je barrièrevrij: met de brugfunctie voeg je twee kookplaten samen voor een extra grote kookpot, het afzuigrooster is volledig vlak geïntegreerd in de kookplaat én je hebt geen storende dampkap meer boven je hoofd. Achter je kookpotten staan was nog nooit zo aangenaam!

Makkelijk te reinigen

Uniek is het afdekrooster van de afzuiging: het is gemaakt uit gietijzer en dus hittebestendig, kras- en stootvast. Geen paniek dus als je er tijdens het koken een kookpot op plaatst! Bovendien is de afzuiging eenvoudig schoon te maken. Het rooster veeg je af met een doekje en de filter met watercollector neem je er makkelijk uit om te reinigen.

Geen schrik om te morsen

Durft jouw pasta wel eens over te koken? Voor de Mythos 2gether vormt morsen geen probleem. Alle elektronische componenten zijn waterdicht. Het water wordt opgevangen in een daarvoor voorzien reservoir en de afzuiging blijft gewoon werken!

Tip: ontdek de volledige Mythos-familie van Franke.

Meer weten over dampkappen, kookplaten, spoelbakken, kranen of werkbladen? Surf naar www.franke.com/be.

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?