Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door FRANKE NV en is dus niet geschreven door Livios.

Franke Mythos

Foto: FRANKE NV
Foto: FRANKE NV
Franke heeft steeds een vernieuwende rol gespeeld inzake nieuwe ontwikkelingen en het verhogen van de functionaliteit van spoeltafels.
De carrière van de spoeltafel begon als een plaats om de vaat te wassen. In de loop der jaren verdrongen nieuwe toepassingen de oorspronkelijke functie van de spoeltafel naar de achtergrond.
Anno 2007 is de spoeltafel een volwaardige keukenwerkplek geworden waar groenten en fruit gespoeld en versneden worden, voedingswaren ontdooien, voedselbereiding plaatsvindt, etc.

De nieuwste Mythos-spoeltafel die Franke lanceerde op Batibouw 2007 illustreert deze filosofie perfect.
Kenmerkend voor Mythos is de strakke, zuivere belijning, ontdaan van elk overbodig detail. De spoeltafel is beschikbaar in 6 modellen, waarvan er 4 zijn vervaardigd van roestvrij staal en 2 van Fragranit DuraKleen®. Zowel roestvrij staal als Fragranit DuraKleen® (combinatie van natuurlijke kwartsdeeltjes en acryl beschikbaar in 6 verschillende kleuren) zijn robuuste, hygiënische en onderhoudsvriendelijke materialen met een lange levensduur.

Franke denkt na over elk detail. De roestvrijstalen spoelbakken hebben de kleinst mogelijke geperste radius (25 mm), zonder zichtbare lasnaden. Ook de spoelbakken van Fragranit DuraKleen® hebben een minimale hoekradius van 25 mm. Het ontbreken van scherpe hoeken maakt de ophoping van vuildeeltjes onmogelijk en zorgt voor maximale hygiëne.

Meer informatie over dit bericht?

Franke Mythos

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?