Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door FRANKE NV en is dus niet geschreven door Livios.

Franke swingt

Foto: FRANKE NV
Foto: FRANKE NV
Franke laat graag van zich horen als het over vernieuwende keukenoplossingen gaat. Naast het alom bekende assortiment spoeltafels, lanceert Franke nu een gloednieuw gamma dampkappen.

De nieuwste dampkappen van Franke vallen op. Niet in het minst door hun exclusieve vormgeving, vernieuwende technologie en hoge afwerkingsgraad.
Swing en Tunnel zijn twee blikvangers die grondig verschillen van hun traditionele soortgenoten. Naast een opvallende vorm beschikken de dampkappen ook inzake techniek over voldoende troeven om zelfs de meest veeleisende keukenpieten te kunnen overtuigen.

Swing
Dankzij een elegante combinatie van donker getint glas en roestvrij staal en een uitgesproken vormgeving waarbij het frontpaneel openklapt, ziet deze 90 cm brede wanddampkap er allerminst gewoon uit. Dat Swing een sterk staaltje van functioneel design is, ontging ook de jury van de IF-design Awards niet. Het ontwerp werd onlangs bekroond met de IF-design Award 2007.

Tunnel
De gloednieuwe roestvrijstalen dampkap Tunnel is een buitenbeentje inzake vormgeving en functionaliteit. De volledig ronde dampkap werd speciaal ontworpen voor gebruik boven een kookeiland. In optie kan een transparant glazen scherm aangebracht worden. Boven een extra breed kookeiland komt Tunnel in duo-opstelling mooi tot zijn recht.

Meer informatie over dit bericht?

Franke dampkappen

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?