Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door FRANKE NV en is dus niet geschreven door Livios.

Netjes gesorteerd

Foto: FRANKE NV
Foto: FRANKE NV
De hedendaagse keuken is een dynamische werkplek waar ook afvalsortering thuishoort. Keukenwerk verloopt praktischer en gemakkelijker wanneer u een afvalsorteersysteem bij de hand heeft wanneer u aan het koken gaat. Franke stelt 2 nieuwe systemen voor die bijdragen tot een efficiënte afvalsortering en een verhoogd comfort in de keuken.

SORTER 350

Dit driedelige afvalsorteersysteem omvat een afvalemmer van 40 l, een compostemmer en een batterijbakje. De grote afvalemmer biedt plaats voor 1 afvalzak van 35 l of 2 zakken van 17 l. Op de compostemmer past een deksel met een geïntegreerde filter die onaangename geurtjes neutraliseert. Het volledige systeem wordt afgedekt met een systeemdeksel met geïntegreerde koolstoffilter die het afval geurvrij houdt.

De Sorter 350 past in elke lade van 60 cm breed. De diverse elementen zijn vaatwasbestendig.

SORTER 700

De Sorter 700 blinkt uit in flexibiliteit en maakt het mogelijk om een sorteersysteem à la carte samen te stellen. Inzake bediening zijn er verschillende mogelijkheden: Basic (handbediening via greep), KickMatic (pedaalsysteem op de sokkelplint) of Motion (gedempte sluiting). De 3 bedieningssystemen maken gebruik van ladetechniek van Blum.

Franke viel met de Sorter 700 al in de prijzen. Het afvalsorteersysteem werd bekroond met de designprijzen "reddot" en "IF-Award".

De Sorter 700 is geschikt voor onderbouw in elke spoelbakkast vanaf 45 cm breed. De montage is kinderspel voor elke doe-het-zelver.

Meer informatie over dit bericht?

Sorter 350 & Sorter 700

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?