Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door FRANKE NV en is dus niet geschreven door Livios.

Kleine keuken en toch gebruiksgemak? Met de Franke Centinox spoeltafel is dit kinderspel.

Foto: FRANKE NV
Foto: FRANKE NV
Foto: FRANKE NV

Franke staat bekend om zijn gebruik van roestvrij staal. Het materiaal is een vaste waarde in de keuken omwille van zijn robuuste, hygiënische en onderhoudsvriendelijke eigenschappen en zijn lange levensduur. Het is bovendien bestand tegen voedingszuren en geeft geen krimp bij extreme temperatuurschommelingen.

De Centinox spoeltafel is op-en-top Franke: een spoeltafelconcept van roestvrij staal van hoge kwaliteit, uitgerust met diverse multifunctionele accessoires en bijpassend kraanwerk.

Door gebruik te maken van de diverse multifunctionele accessoires creëer je extra werkruimte op en rond de spoelbak. Dat alle accessoires multi-inzetbaar zijn zorgt voor sneller en gemakkelijker keukenwerk. Het is bovendien een extra troef voor wie een kleine(re) keuken heeft.

Centinox is een concept: zowel op het vlak van gebruikscomfort als inzake design vormt de spoeltafel één geheel met alle accessoires en het kraanwerk. De Centinox-keukenkraan heeft een hoge uitloop om hoge potten en pannen gemakkelijk te vullen. Dankzij de zeepverdeler die een plaats krijgt in de buurt van de kraan, heb je steeds detergent of handzeep binnen handbereik. Het bijvullen gebeurt gewoon via de bovenkant van de verdeler. Ook het draaiknopventiel waarmee je de ventielzeef bedient, bevindt zich naast de kraan. De vormgeving van kraanwerk, zeepverdeler en draaiknopventiel harmoniëren met de vormgeving van de spoelbak. 

Make it Wonderful at Franke.be.

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?