Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door FRANKE NV en is dus niet geschreven door Livios.

Toe aan een keukenrenovatie... Staat u dan ook even stil bij het keukensanitair?

Foto: FRANKE NV
Foto: FRANKE NV

Het keukensanitair is vaak een vergeten, toch belangrijk punt om even bij stil te staan. Het is logisch dat de spoeltafel en/of kraan vernieuwd worden bij een keukenrenovatie maar u bent ook vrij om de huidige spoeltafel en/of kraan te behouden.

Denkt u er toch aan het keukensanitair te vernieuwen, dan kiest u best een spoeltafel volledig naar uw normen m.b.t. materiaalkeuze, uitvoering, design & prijs.

Franke heeft spoeltafels in verschillende materialen. Koploper sinds geruime tijd blijft het hoogwaardig roestvrij staal, een uiterst hygiënisch en makkelijk te onderhouden product. Bent u geen voorstander van roestvrij staal? Dan biedt Franke u nog het Fragranit+ of Tectonite assortiment, vervaardigd uit kwarts of glasvezels. Nieuw in ons assortiment zijn onze Fraceram keramische spoeltafels.

Voor elke montage heeft Franke in zijn ruim assortiment een oplossing: inbouw – onderbouw – vlakbouw – slimtop – opbouw. Wenst u uw spoeltafel te optimaliseren, maak dan gebruik van de talrijke toebehoren.

De uitvoeringen kunnen gaan van 1 naar 2 bakken. De keukenspecialisten raden particulieren aan enkel voor 2 grote bakken te gaan wanneer er geen vaatwasmachine in de keuken geïntegreerd wordt. Bij twijfel is er altijd de optie om te gaan voor 1 grote & 1 kleine bak.

Welke spoeltafel u het meest bekoort, hangt af van persoon tot persoon. 

Wat uw persoonlijke smaak extra benadrukt, is de keuze van de keukenkraan. Er bestaan kranen in allerhande modellen en stijlen. Uiteraard helpen wij u graag bij deze toch wel belangrijke keuze. Maak kennis met onze productconfigurator en vind zo de ideale combinatie!

Vergeet niet “de Franke keukenkraan vormt het kernstuk van elke Franke spoeltafel en is dé blikvanger in uw keuken”.

Welke keuze u ook maakt, met Franke maakt u uw keuken wonderful! 

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?