Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Knauf en is dus niet geschreven door Livios.

Op zoek naar de beste oplossing voor je gevel? Eén adres: MijnGevelbezetter.be!

Laat je inspireren door verschillende referenties.

Foto: Knauf

Met de Solution Finder krijg je in enkele stappen een systeem voorgesteld, afgestemd op jouw eisen.

Foto: Knauf

MijnGevelbezetter.be brengt je ook in contact met vakmannen in je buurt.

Foto: Knauf

Kan je gevel wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of ben je op zoek naar een oplossing om je gevel te isoleren of te pleisteren? En vraag je je af bij welke vakman je daarvoor terecht kan? Simpel: surf naar www.mijngevelbezetter.be en je vindt meteen het antwoord op al je vragen. 

Het aanbod aan oplossingen voor het isoleren, pleisteren en onderhouden van je gevel is enorm uitgebreid. Een keuze maken voor een bepaald product is dan ook niet evident. Daarom helpt Knauf je op weg met www.mijngevelbezetter.be, een platform dat alle info verzamelt die je moet weten als je je gevel wil aanpakken. 

Op zoek naar inspiratie?

Is jouw gevel aan vernieuwing toe? Maar weet je nog niet goed welke werken je precies wil uitvoeren? Laat je dan inspireren door verschillende referenties waarbij de geveloplossingen van Knauf voor een prachtig resultaat zorgen. Niet alleen kan je meerdere foto’s bekijken van deze referenties, je vindt er meteen ook welke oplossing er is gebruikt voor de gevel. 

Ontdek alle kleuren en afwerkingen

Licht of donker, een ruwe structuur of net heel effen… Twijfel je nog tussen bepaalde kleuren of afwerkingen voor je gevel? Of heb je er geen idee van hoe dit er zou kunnen uitzien op jouw gevel? Met de online configurator Solution Finder krijg je in enkele stappen een systeem voorgesteld dat helemaal afgestemd is op jouw eisen qua prestatie, kwaliteit én uitzicht. 

Vraag meteen je offerte aan

De beste oplossing gevonden? Knauf brengt je op MijnGevelbezetter.be ook in contact met vakmannen in je buurt. Even je postcode ingeven en je krijgt direct een overzicht van professionals die vertrouwd zijn met het behandelen van gevels. Handig!

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?