Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Knauf en is dus niet geschreven door Livios.

Knauf Renostone voor beter onderhoud en reinigen van klinkers en betonstenen

Klinkers en betonstenen van tuinpaden, terrassen, opritten, carports, enz. zijn na verloop van tijd aan vernieuwing toe. Ze verouderen of zijn bedekt met mos, algen, olievlekken of andere onzuiverheden.

Knauf introduceert de nieuwe productenrange RenoStone.

Een compleet systeem voor het kleuren door impregnering, het reinigen en het onderhouden van klinkers en betonstenen.

Het is niet meer nodig grote uitgaven te besteden en tijd te spenderen aan het opbreken en heraanleggen van uw bestrating.

Het RenoStone gamma van Knauf is bedoeld voor die mensen, die hun bestrating wensen te vernieuwen maar opzien tegen het vele werk en de hoge kosten die gepaard gaan met het aanleggen van een volledig nieuwe bestrating.

Om dit perfect en duurzaam eindresultaat te verkrijgen, stellen we u graag de volgende producten voor:

 -         RenoStone Cleaner

Universeel reinigingsmiddel om de bevuilde ondergrond zuiver te maken of deze voor te bereiden voor de volgende werkzaamheden.

 -         RenoStone Color

Kleurimpregnering voor klinkers en betonstenen. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Geeft de bestrating een nieuw effect en een zelfreinigende eigenschap.

 -         Renostone Cover

Transparante impregnering voor een langdurige bescherming van de ondergrond. Ook geschikt voor metselwerken in baksteen en natuursteen.

 Klinkers of betonstenen vernieuwen met RenoStone Cover of Color is gemakkelijk, duurt niet lang en men bespaart geld op materialen en werkuren.

U kunt reeds 3u na de behandeling van uw vernieuwde en opgefriste bestrating genieten!

Wat schreef de Livios-redactie over terras?