Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Knauf en is dus niet geschreven door Livios.

Knauf Brio: vloerelement voor de renovatiemarkt

Foto: Knauf
De renovatiemarkt wint steeds meer aan belang. Knauf speelt daarop in met Knauf Brio, een lichtgewicht droogvloerelement met een geringe bouwhoogte. De Brio-elementen van 1200x600 mm zijn verkrijgbaar in diktes van 18 of 23 mm.
Het grote voordeel van Knauf Brio is dat de bestaande bouwstructuur niet versterkt moet worden. Alle ruimtes, zelfs het kleinste zolderkamertje, blijven dus vlot bereikbaar.


Recordtijd

De Knauf Brio-elementen hebben een grote oppervlaktehardheid, waardoor ze goed opgewassen zijn tegen indeuken. Om de montage nog eenvoudiger te maken heeft Knauf nieuwe gefreesde randen voorzien. Aangebracht met de juiste lijm en schroeven vormt de gehele droogvloer met Knauf Brio een onwrikbaar geheel.

Akoestisch isolerend

Nog een voordeel: in combinatie met rots- of houtwol op de rugzijde, bieden Brio-vloerplaten ook een goede akoestische isolatie. Is enkel thermische isolatie nodig, dan zijn de Brio-vloerplaten met polystyreen de beste keuze.

Ook voor nieuwbouw!

De eigenschappen van Knauf Brio zijn uiteraard ook uiterst interessant in nieuwbouwprojecten. Want ook daar zijn doorgedreven standaardisering, het inkrimpen van bouwtijden en lichtere bouwmaterialen steeds meer aan de orde.

Bezoek Knauf op Batibouw, Paleis 5, stand 5509.

Meer informatie: www.knauf.be

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?