Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Knauf en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek de multifunctionele pleistermortel van Knauf

Foto: Knauf
Foto: Knauf

Vandaag brengt Knauf met succes de SM 700 PRO, een geüpgradede versie van de alom gekende SM 700. Vanzelfsprekend blijft de basisfunctie van de mortel zoals het kleven en wapenen van isolatieplaten in geëxpandeerd polystyreen, rotswol en houtvezel behouden. Ook biedt het waterafstotende pleister opnieuw de grootste weerstand tegen alle mogelijke weersinvloeden en staat de mortel garant voor de perfecte instandhouding van de isolerende eigenschappen van het systeem.

Nieuw echter is het gebruik van SM 700 PRO als eindlaagpleister. Geen extra lange wachttijden meer voor het aanbrengen van de toplaag. Alle werkfases volgen elkaar vlot op wat niet onbelangrijk is voor een eenvoudig beheer en snelle afwikkeling van de werf. De korrelgrootte van 1mm levert eveneens een belangrijke bijdrage tot een uniform en strak geheel.

Het eindlaagpleister wordt standaard in natuurwit geleverd, maar is op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar in meer dan 170 kleurtinten. De nieuwe universele mortel SM 700 PRO is ook onbeperkt inzetbaar ter hoogte van de gevelplinten. Het pleister kan toegepast worden van het maaiveld tot het dak. Een totaaloplossing die het monolithische karakter van bouwvolumes extra onderlijnt en het project een uniforme uitstraling biedt. Knauf SM 700 PRO is een onderdeel van de ATG-goedkeuring Knauf Gevelisolatiesysteem B1. Verpakking van 25 kg.

Meer info op www.knauf.be

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?