Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Primagaz Belgium N.V. en is dus niet geschreven door Livios.

Zes redenen waarom propaangas van Primagaz voor jou dé oplossing is!

Stookolie of gas? Het is een knoop die elke (ver)bouwer moet doorhakken. Maar wat als er geen aardgas is in jouw straat? Dan biedt Primagaz je dé oplossing: propaangas! Zes redenen waarom propaan voor jou de ideale keuze is:

  1. Beter voor je portefeuille: een gascondensatieketel is heel wat goedkoper dan een vergelijkbare condensatieketel voor stookolie! Ook het rendement ligt hoger. Doordat je de tank huurt, is er in het begin ook geen investeringskost!

  2. Overschakelen naar aardgas is kinderspel: wil je later alsnog overschakelen naar aardgas? Geen probleem. Met enkele kleine aanpassingen is jouw installatie er klaar voor!

  3. Propaan kan alles aan: propaan kan alle klassieke huishoudelijke toepassingen aan. Je kan er mee verwarmen, je sanitair water mee opwarmen én koken. En dat is niet alles: propaan in flessen is ook ideaal voor allerhande gastoestellen: van gasbarbecues tot terrasverwarmers en gaskachels!

  4. De groene brandstof: propaan is niet alleen goed voor je portefeuille, het is ook beter voor het milieu. De CO2-uitstoot van een nieuw verwarmingssysteem op propaan is 19 % lager dan van een nieuw systeem op mazout en maar liefst 55 % lager dan van een oud systeem op mazout! Je kan propaan ook perfect combineren met alternatieve energiesystemen zoals zonnepanelen en een warmtepomp.

  5. Veiligheid absolute prioriteit: de leidingen liggen goed beschermd onder de grond in de tuin. Primagaz neemt de keuring en het onderhoud van de tank voor zijn rekening. Zo ben je er zeker van dat jouw installatie op-en-top veilig is. 

  6. Gamma aan opslagmogelijkheden: propaan is er in flessen of een tank. Binnen die laatste categorie heb je de keuze tussen boven- en ondergronds. Voor elke situatie is er dus wel een oplossing. Vanaf 70 euro per jaar huur je al een tank. Keuringen en onderhoud inbegrepen!

Lijkt propaangas jou wel iets? Surf dan naar www.primagaz.be of bel naar 0800/92.850 en maak een afspraak met een Primagaz-energieadviseur.

Wat schreef de Livios-redactie over energiebronnen?