Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Primagaz Belgium N.V. en is dus niet geschreven door Livios.

Propaan: op alle vlakken de goedkoopste

Twijfel je tussen propaangas en stookolie? Vreemd! Want propaan is een zegen voor je portefeuille. Van investeringskost tot onderhoud: je bankrekening zal je dankbaar zijn!

Een gascondensatieketel is heel wat goedkoper dan een vergelijkbare ketel voor stookolie en haalt een prima rendement. Hoge investeringskost? Niets van aan! Doordat je de tank huurt, blijven de kosten beperkt.

Primagaz staat in voor tankonderhoud
Een extra troef zijn de lage onderhoudskosten. Aangezien de tank eigendom is van Primagaz, nemen zij het onderhoud helemaal voor hun rekening! De controle, de keuring, een rechtstreekse hulplijn bij problemen, tot het schilderen van de tank toe: jij hoeft je nergens zorgen om te maken! Makkelijk toch?

Bespaar op onderhoud
En de ketel dan? Die valt onder jouw verantwoordelijkheid. Maar het goede nieuws is dat een gasketel in Vlaanderen slechts om de twee jaar onderhoud vergt. In Brussel is er zelfs maar om de drie jaar een nazicht met onderhoud nodig. Bij een stookolieketel om het jaar! Met propaan heb je dus minder zorgen en minder kosten.

Op zoek naar meer info?
Een makkelijke keuze, niet? Neem zeker een kijkje op de website van Primagaz voor meer informatie.

Wat schreef de Livios-redactie over sparen?