Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Primagaz Belgium N.V. en is dus niet geschreven door Livios.

Primagaz: al het goede van gas, waar je maar wil

Primagaz herfstactie - 200 € korting en gratis tankplaatsing

Foto: Primagaz Belgium N.V.

Een huis bouwen of verbouwen brengt heel wat vraagstukken met zich mee. Sommige zijn simpel en gemakkelijk op te lossen, voor anderen moet er ook rekening worden gehouden met externe factoren.

Welke energiebron?

Een van de vragen die (ver)bouwers zich bij het begin van het proces stellen is: ‘Welke energiebron gaan we gebruiken?’ Want wat als er geen aansluiting mogelijk is op het aardgasnetwerk en je toch graag wil genieten van het gebruiksgemak en comfort van gas? Dan is propaangas de ideale energieoplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie van een bestaande woning. De voordelen van propaangas zijn talrijk. Zo biedt deze veelzijdige energiebron een antwoord op elke energievraag, of het nu voor centrale verwarming, sanitair warm water of koken is. Bovendien komt propaan tegemoet aan de verstrengde energienormen: geen productie van fijne stofdeeltjes, tot 19% minder CO2-uitstoot dan stookolie, combineerbaar met hernieuwbare energiebronnen, … Allemaal eigenschappen die bijdragen aan een kleinere ecologische voetafdruk en die het e-peil van jouw woning ten goede komen. Komt er later toch aardgas in jouw straat? Geen probleem! Na een minimale aanpassing aan de ketel kan je probleemloos overschakelen.

De propaanoplossing van Primagaz

Primagaz biedt een volledige propaanoplossing op maat. Het Primagaz-systeem bestaat uit 4 onderdelen: de gasopslag, de inhoudsmeter van de tank, een gasmeter die het gasverbruik meet en MijnPrimagaz, de gebruiksvriendelijke tool voor klanten. Afhankelijk van de situatie bekijkt de gasexpert ter plaatse welke mogelijkheden er zijn. Zo kan het propaan worden opgeslagen in een gastank (boven- of ondergronds) of flessen van Primagaz, afhankelijk van de ruimte en het geschatte verbruik. Voor ieder wat wils! Bovendien is een volledige kant-en-klare oplossing ook mogelijk. Plaatsing van de tank, graven van de sleuf, leveren kastje met ontspanner en uitvoeren van leidingwerk.

Check of propaangas iets voor jou is!

Vraag jij je af of een Primagaz-systeem de oplossing kan zijn voor jouw woning? Doorloop dan even onze interactieve online wizard en ontdek of je project klaar is voor een Primagaz-systeem. En hou ook zeker onze najaarscampagne in de gaten. Want nieuwe klanten krijgen een warm voordeel. Nieuwsgierig? Bekijk onze actievoorwaarden .

Wat schreef de Livios-redactie over energiebronnen?