Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Virtueel renoveren met de Exterior makeover van E-Brick

De Exterior makeover van E-Brick is een simulatie-tool waarbij je op eigen houtje een totaal nieuwe look kan creëren voor een bestaand huis. De makeover-tool geeft virtueel een goede indicatie van hoe een woning eruit kan zien na een renovatie met het E-Bricksysteem. E-Brick is een geïntegreerd bouwsysteem van panelen bestaande uit een isolatielaag bekleed met gevelstenen van Vandersanden.

In de renovatiesimulator kan men kiezen uit een ruim aanbod aan gevelsteenkleuren van Vandersanden. De makeover-tool maakt het mogelijk om twee kleuren met elkaar te combineren. Wie wenst kan zijn renovatie afwerken met natuursteenelementen, bijvoorbeeld in de vorm van een plint. Het volstaat om een foto van het te renoveren huis op te laden in de simulator. Na het volgen van een aantal instructies, kan je het resultaat “voor” en “na” bekijken. Wanneer de makeover geslaagd is, kan je deze in de “Hall of Fame” zetten. Je kan hier nu al een aantal voorbeelden bekijken van mooie E-brick renovaties.

De Exterior makeover vind je op www.e-brick.be.

E-Brick-panelen worden kant-en-klaar geleverd en bestaan uit een laag isolatiemateriaal van geëxtrudeerd schuim afgewerkt met handvormsteenstrips. De panelen zijn beschikbaar in verschillende diktes en/of combineerbaar met harde isolatieplaten. Zo is het geen enkel probleem om iedere gewenste isolatiewaarde te bekomen. Het E-Brick-systeem is ATG gecertificeerd en het product is 10 jaar verzekerd op voorwaarde van plaatsing door een geregistreerde erkende Vandersanden aannemer. Het E-Bricksysteem is uitermate geschikt voor zowel renovatie, houtskeletbouw als projectbouw.

Voor meer info over E-Brick: surf naar www.e-brick.be.