Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

E-Brick en E-Board: slimme 2-in-1 isolatieoplossingen voor een nieuwe gevel

E-Brick en E-Board

Foto: Vandersanden

Exterior Makeover

Foto: Vandersanden

Calculatietool

Foto: Vandersanden

Vandersanden staat al decennia lang borg voor mooie en kwaliteitsvolle gevelstenen. Naast de productie van gevelstenen werkt Vandersanden continue aan de ontwikkeling van nieuwe baksteentoepassingen. E-Brick en E-Board zijn zo het gevolg van expertise op 2 verschillende domeinen: handvormgevelstenen en isolatie. Met het E-Brick- en het E-Board-systeem isoleert u en werkt u buitenmuren af in één enkele handeling. Zo wordt een woning energiezuiniger en tegelijkertijd van een nieuwe gevel in baksteen voorzien.

E-Brick-panelen voor de vakman
E-Brick-gevelpanelen zijn kant-en-klare isolatiepanelen die bestaan uit hoogwaardige isolatie en zijn afgewerkt met gevelsteenstrips. Deze gevelstrips zijn bakstenen van slechts 2cm dik maar verder volledig identiek aan de kwaliteitsbakstenen van Vandersanden. Om een onberispelijk resultaat te kunnen garanderen, wordt E-Brick alleen geplaatst door ervaren vakmannen die door Vandersanden zijn opgeleid. Zo geniet men van 10 jaar garantie, zowel op het product als op de plaatsing.

E-Board voor zowel de vakman als doe-het-zelver
Voor wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt, of het liefst met zijn vertrouwde aannemer werkt, is E-Board een prima alternatief. De basis van dit doe-het-zelfpakket is eveneens een hoogkwalitatieve isolatieplaat die gecombineerd wordt met  gevelsteenstrips, maar de steenstrips, de isolatieplaten, de lijm en de schroeven worden als losse onderdelen geleverd op de werf. Dankzij het tand- en groefsysteem kan u de platen makkelijk en snel aan elkaar vasthechten. Daarna plaatst u de steenstrips in de daarvoor voorziene richels.

Bij beide systemen heeft u de keuze uit het volledige gamma gevelstenen van Vandersanden. Dat betekent meer dan 100 kleuren in de meest uiteenlopende stijlen.

Exterior Makeover en Calculatietool
Dankzij de speciale gevelsimulator op www.e-brick.be kan u nu al zien hoe úw nieuwe gevel zal ogen. U kan kiezen uit een rijk palet van gevelsteenkleuren van Vandersanden en u kan zelfs 2 kleuren combineren. Het enige wat u moet doen, is een foto van uw woning opladen in de simulator. Na enkele muisklikken ontdekt u het resultaat ‘voor’ en ‘na’.
Met onze handige calculatietool op www.e-board.be kan u een prijsinschatting maken voor uw nieuwe gevel.

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?