Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Natuurlijke kleuren in het CederPark (Hasselt, BE)

Zwart Mangaan Zero® - gemetseld in blokverband

Foto: Vandersanden

Zwart Mangaan Zero® en Argentis Zero®

Foto: Vandersanden

Argentis Zero®

Foto: Vandersanden

Zwart Mangaan Zero®, Argentis Zero® en Sepia

Foto: Vandersanden

Het CederPark in Hasselt is een bouwproject midden in het groen. Moderne toparchitectuur en superieure kwaliteit en afwerking gaan hand in hand. Gelegen vlakbij het station en de kleine ring is het CederPark vlot bereikbaar.

De appartementen en woningen rond en langs een park zijn ontstaan door de samenwerking tussen 4 Belgische toparchitecten (Crepain Binst Architecture, a2o-architecten, m² architecten, cleuren - merken). De nadruk ligt op verticaliteit, grote glaspartijen, ruimtelijkheid en licht.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn heel belangrijk. Ook voor de bouwmaterialen en afwerking. Karaktervolle gevelstenen en specifieke afwerkingen (gelijmd, gedunbedmorteld, wisselend gevoegd, gestapeld, …), ultra duurzame houtsoorten zoals afrormosia en hoogwaardig aluminium zijn de standaard.

Om het project zo goed mogelijk te laten samensmelten met het park, gebruiken de architecten overwegend baksteen voor de gevels. In rode, roestkleurige, bruine of grijze tinten. Uit het gamma van Vandersanden kozen ze 3 Zero®-gevelstenen voor het voegloze en pure steeneffect. De auberginekleurige Sepia Zero®, de lichtgrijze Argentis Zero® en de antraciete Zwart Mangaan Zero®.

Het kleurenpalet van Vandersanden is enorm uitgebreid. Van ivoorkleurig tot antraciet met een nuance van blauw-zwart. U kan een kleur kiezen via de productselector en een aantal referenties bekijken. Het Zero®-kleurengamma bestaat uit 18 kleuren. Bekijk hier het Zero®-kleurenpalet.

Voor meer informatie over het CederPark, kan u hier klikken.

Bron: www.cederpark.be

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?