Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Baksteenfabrikant Vandersanden toont op bis-beurs voor het eerst kleiklinkers

Van zaterdag 6 tot en met zondag 14 oktober zet Flanders Expo voor de 24e keer zijn deuren open voor de bis-beurs. Meer dan 480 exposanten staan verspreid over de verschillende hallen. Ook Vandersanden Group is weer van de partij in hal 1. De baksteenfabrikant introduceert voor het eerst haar gamma kleiklinkers op de Belgische markt.

Het gamma
Vandersanden Group is in Nederland al enkele jaren bekend op de straatsteenmarkt en levert daar haar klinkers vooral voor de projectmarkt. Nu wil het ook de Belgische particuliere markt kennis laten maken met het gamma kleiklinkers. Meer dan 30 kleuren zijn verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen. Het bijzondere is het tijdloze karakter van het materiaal. Of het nu voor een moderne tuin is of eerder een klassieke. Er is keuze uit getrommelde, lichtjes verouderde kleiklinkers en strakke, niet getrommelde klinkers. Beschikbare formaten zijn waalformaat, dikformaat, keiformaat en langformaat. Dankzij het grote aanbod aan mogelijkheden heeft de tuinarchitect een onbeperkte ontwerpvrijheid. Bekijk nu al alle kleuren, voordelen en mogelijkheden op de website: www.vandersandengroup.be/huwa.

bis, praktisch
Wanneer: van zaterdag 6 t.e.m. zondag 14 oktober 2012
Waar: Flanders expo, Maaltekouter 1, Sint-Denijs-Westrem
U vindt Vandersanden Group in hal 1, stand 1358.
Openingsuren:
- week: 13u - 18u30
- weekend: 10u - 18u30
- vrijdag 12 oktober: 13u - 23u (Nacht van bis)
Toegangsprijs: € 10, voor kinderen tot 16 jaar is de toegang gratis (indien vergezeld van ouders)

Gevelstenen en -oplossingen
Ontdek ook ons kleurrijk gamma gevelstenen, onze geveloplossingen E-Brick en E-Board en ZERO voor het voegloos metselwerk.
Klik hier en surf naar onze productselector om uw gevelsteen te kiezen. Wilt u het pure steeneffect, dan is ZERO een goede keuze. Het is onze traditioneel gemetselde baksteen met voegloos uitzicht. En gaat u verbouwen, dan zit u goed met E-Brick of E-Board, de 2-in-1 geveloplossingen.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinaanleg?