Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Vandersanden opnieuw verkozen tot beste leverancier van ruwbouwmaterialen

Vandersanden Steenfabrieken mocht op vrijdag 9 november de gegeerde FeMa-Award in ontvangst nemen en werd verkozen tot "beste leverancier" in ruwbouwmaterialen. FeMa is de Belgische federatie van handelaren in bouwmaterialen.

Dit jaar vond de uitreiking van de FeMa-Award plaats in het automobielmuseum Autoworld in Brussel. De FeMa-Awards worden om de twee jaar uitgereikt door handelaren die lid zijn van de FeMa aan een producent die lid is van Feproma, rekening houdend met de mate waarin de fabrikanten respect betonen voor de verschillende aspecten van samenwerking zoals beschreven in het FeMa-charter. Hierin worden aspecten opgenomen zoals ethiek, kwaliteit, naleving van engagement, informatieondersteuning, een proactief commercieel beleid en coherent prijsbeleid.

In de categorie ruwbouwmaterialen waren behalve laureaat Vandersanden ook Terca-Desimpel, Koramic en Xella genomineerd voor de FeMa-award. Vandersanden mocht voor de tweede maal op rij de Award in ontvangst nemen. De directie en het personeel van Vandersanden mogen terecht trots zijn op deze erkenning.
“Vandersanden is nog altijd een familiebedrijf en draagt de aandacht voor de klant hoog in het vaandel”, zegt commercieel directeur Jos Achten. “Dit is een prijs voor al onze personeelsleden, arbeiders, bedienden en managers. Voor hun dagelijkse inzet, flexibiteit en service. Deze trofee krijgt een plaats in de toonzaal, waar klanten hem kunnen zien, als dank voor hun vertrouwen in Vandersanden.”