Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Baksteenspecialist Vandersanden presenteert HUWA kleiklinkers

Gamma kleiklinkers

Foto: Vandersanden

Gamma kleiklinkers

Foto: Vandersanden

Gamma kleiklinkers

Foto: Vandersanden

De tuin is tegenwoordig steeds meer het verlengstuk van het huis. Kleiklinkers leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer die rondom het huis gecreëerd wordt.

Kleurecht
De grote diversiteit aan kleuren biedt een ongekend aantal mogelijkheden om de tuin helemaal naar eigen smaak in te richten. HUWA kleiklinkers zijn door en door gekleurd. En de kleurintensiteit neemt in de loop der jaren zelfs toe. Door het grote aanbod is altijd een passende kleur of combinatie te vinden.

Bezand en onbezand
Kleiklinkers worden bezand en onbezand geproduceerd. Zoals de naam het al zegt, is een bezande kleiklinker met een dun laagje zand gebakken. De onbezande steen is dankzij de Wasserstrichtechniek glad aan de bovenzijde. De bezande steen geeft een matte tint aan het oppervlak, terwijl de onbezande steen een subtiele glans laat zien.

Assortiment
Onze website laat u het complete assortiment kleiklinkers zien. Deze kan u op kleur, structuur of op formaat sorteren. Aan de hand van voorbeelden kan u inspiratie opdoen op gebied van legverbanden, kleuren en kleurcombinaties.

Formaten
Kleiklinkers worden standaard in Waalformaat geleverd (ca. 205 x 50 x 85 mm). Andere formaten zoals Dikformaat, Kort- en Langformaat, kunnen alleen op aanvraag worden geleverd.

Vraag gratis stalen aan
Als u dat wilt, sturen wij u graag, geheel kosteloos, een stalendoosje toe. Ga naar de website en vul het aanvraagformulier in. Wij zorgen dat de gewenste sortering zo snel mogelijk bezorgd wordt.

Voor meer informatie, ga naar onze website

Wat schreef de Livios-redactie over terras?