Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Uw terras of tuin aanleggen met kleiklinkers? Kies uit ons ruim assortiment

HUWA klinkertoonpark

Foto: Vandersanden

HUWA klinkertoonpark

Foto: Vandersanden

HUWA kleiklinkers zijn geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen. De vorm en kleur hebben daardoor een natuurlijk karakter. Met een gemiddelde levensduur van 125 jaar presteren HUWA kleiklinkers hoog op het vlak van duurzaamheid. 

Welke voordelen hebben HUWA kleiklinkers nog? 

1/ De klinkers zijn door en door gekleurd. Ze krijgen hun mooie kleur tijdens het bakproces. De stenen nemen in de loop der jaren zelfs in kleurintensiteit toe en geven uw terras, tuinpad of oprit een mooi en tijdloos karakter. 

2/ Ze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en bieden veel mogelijkheden in de tuin. Door verschillende kleuren kleiklinkers te gebruiken, kan u bepaalde accenten leggen in uw tuin. Bijvoorbeeld in de vorm van kleurvakken, sierstroken of om aparte, gezellige hoekjes te creëren. Kleiklinkers zijn ook perfect te combineren met andere materialen, zoals natuursteen of hout.

3/ Onderhoudsvriendelijk: bij een goede verwerking vragen deze kleiklinkers nauwelijks onderhoud. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden zoals vorst en zijn ongevoelig voor chemicaliën en dooizouten. 

Het gamma kan u komen bekijken in ons klinkertoonpark vlak naast de showroom in Spouwen. Het toonpark is buiten aangelegd. Dankzij het natuurlijke daglicht komen de kleuren van de kleiklinkers het beste tot hun recht en geeft het u een realistisch beeld. In totaal tonen wij 17 kleuren uit het gamma klinkers. Naast het ruime aanbod aan kleuren, vindt u er ook inspiratie voor het legverband van uw kleiklinkers. 

Heeft u meer vragen over onze HUWA kleiklinkers, contacteer ons of vraag uw informatie aan

Wat schreef de Livios-redactie over terras?