Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Je terras of tuin aanleggen met kleiklinkers? Mooi, onderhoudsvriendelijk en duurzaam!

HUWA kleiklinkers

Foto: Vandersanden

HUWA kleiklinkers

Foto: Vandersanden

HUWA kleiklinkers

Foto: Vandersanden

Tegenwoordig zien we de tuin steeds meer als verlengstuk van ons huis. Sierbestrating levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de sfeer. Met het uitgebreide gamma HUWA kleiklinkers heb je veel mogelijkheden om je tuin helemaal naar eigen smaak in te richten.

De belangrijkste voordelen van HUWA kleiklinkers:
1. De klinkers zijn door en door gekleurd. Ze krijgen hun mooie kleur tijdens het bakproces. De stenen nemen in de loop der jaren zelfs in kleurintensiteit toe en geven je terras, tuinpad of oprit een mooi en tijdloos karakter.

2. Ze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en bieden veel mogelijkheden in de tuin. Door verschillende kleuren kleiklinkers te gebruiken, kan u bepaalde accenten leggen in uw tuin. Bijvoorbeeld in de vorm van kleurvakken, sierstroken of om aparte, gezellige hoekjes te creëren. Kleiklinkers zijn ook perfect te combineren met andere materialen, zoals natuursteen of hout.

3. Onderhoudsvriendelijk: bij een goede verwerking vragen deze kleiklinkers nauwelijks onderhoud. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden zoals vorst en zijn ongevoelig voor chemicaliën en dooizouten.


Kleiklinkers hebben een levensduur tot wel 125 jaar

De duurzaamheid van kleiklinkers is hoog. Daarbij is het een 100% natuurproduct, gemaakt van klei. Bij de productie letten we continu op energieverbruik. Hiermee houden we stookkosten zo laag mogelijk.


Klinkertoonpark

Het gamma kan je bekijken in ons klinkertoonpark vlak naast de showroom in Spouwen. Het toonpark is buiten aangelegd. Dankzij het natuurlijke daglicht komen de kleuren van de kleiklinkers het beste tot hun recht en geeft het je een realistisch beeld. In totaal tonen we 17 kleuren uit het gamma klinkers. Je vindt er ook inspiratie voor het legverband.


Vragen?

Mail ons: info@vandersanden.com
Bel ons: 089 510 140
Of vraag je informatie aan.

Wat schreef de Livios-redactie over terras?