Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Uitzonderlijke promoties op 8 nieuwe handvormgevelstenen bij Vandersanden

Steenfabrieken Vandersanden stelt 8 nieuwe kleuren voor in zijn gamma handvormgevelstenen. Om de nieuwkomers een goede start te garanderen, geeft Vandersanden een korting van 1 euro per vierkante meter.


Exclusieve kleuren
De Attitude-reeks met zijn strakke, uniforme gevelstenen is geknipt voor moderne architectuur. De liefhebbers van grijstinten in dit genre zullen zeker gecharmeerd worden door Leto (donkergrijs) en Quartis (licht metaalgrijs).
Wie in het moderne of hedendaagse genre een genuanceerde steen zoekt, moet beslist eens naar het Impulse-gamma kijken. Deze serie wordt aangevuld met de kleuren Cortona (grijs genuanceerd antraciet), Carbon (blauw genuanceerd zwartpaars) en Sao Paulo (bronsbruin genuanceerd).

De laatste drie kleuren werden aan het Nostalgie-gamma toegevoegd. Deze reeks verouderde gevelstenen krijgt aanvulling van Oud Blanckaert (zacht geelgrijs genuanceerd), Oud Halewijn (oranjerood met beige) en Oud Hekelgem (Oranjerood met wit).

Uitzonderlijke promotie
Om de nieuwe kleuren te promoten lanceert Vandersanden de unieke innovatie-actie. Wanneer u voor één van deze nieuwe kleuren kiest, ontvangt u een kortingsbon ter waarde van 1 euro/m² (*). U kan deze kortingsbon downloaden op www.vandersanden.be of breng ons een bezoekje in één van onze toonzalen te Spouwen, Lanklaar of Menen. Meer info over onze toonzalen: klik hier.

(*) bekijk de actie-voorwaarden op www.vandersanden.be