Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vandersanden en is dus niet geschreven door Livios.

Win 1 van de 10 waardebonnen van € 1.000

Doe mee aan onze wedstrijd 10x1000

Foto: Vandersanden

Perla - ultra witte baksteen

Foto: Vandersanden

5 nieuwe Wasserstrich kleuren

Foto: Vandersanden

Om kans te maken op één van deze cadeaubonnen volstaat het om deel te nemen aan een zoekactie op de Vandersanden website. Vanaf 25 februari verstoppen we 3 bakstenen cadeautjes op onze website. Wie één van deze cadeautjes vindt, doet dadelijk ook een gooi naar één van de 10 waardebonnen van 1.000 euro. De winnaars kunnen dat bedrag naar keuze besteden aan gevelstenen , kleiklinkers of E-Board gevelisolatie .

Wie graag wil deelnemen, kan zich nu al aanmelden op www.10x1000.be . Zij krijgen op 25 februari een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de wedstrijd.

Kies ook voor een fascinerende gevel

We presenteren op Batibouw vijf zachte, naturelle kleuren met een Wasserstrich afwerking. Dankzij deze techniek hebben de bakstenen een licht gestructureerde textuur. De kleurtinten variëren van zacht grijs, bruin tot beige. Het resultaat: vijf aardse tinten met een licht gestreept oppervlak. Perfect op maat voor fascinerende gevels in harmonie met de natuur.

Hagen WS : grijze basis met witte, zachtgrijze tot bruinige nuances
Haldor WS : grijze basis met witte en grijze nuances en donkere sintelvlekken
Berit WS : grijze basis met lichte, gele en blauwe nuances
Runar WS : grijs-beige basis met lichte nuances
Flemming WS : donkerbruin-grijze basis met zachte nuances

In het gamma van handvormgevelstenen breiden we uit met een ultra witte gevelsteen, Perla . Zoals de naam al doet vermoeden, een witte, uniforme baksteen met een meer generfde en bezande oppervlaktetextuur.

Ontvang je kortingsbon op onze Batibouwstand

Voor gevelstenen en kleiklinkers ontvang je een kortingsbon van 100 euro. Bij aankoop van E-Board gevelisolatie ontvang je een waardebon tot 250 euro. Kom dus zeker naar onze stand: hal 5, stand 207.

Meer info: www.vandersandengroup.be

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?