Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Van Marcke en is dus niet geschreven door Livios.

Er beweegt wat bij Van Marcke Inspirations

Wat we bij Van Marcke goed begrepen hebben, is dat een badkamer of een keuken kiezen een belangrijke beslissing is. Het gaat niet alleen om een financiële, maar ook om een emotionele beslissing. Badkamers en keukens zijn cruciale ruimtes in een woning met een stijgend that's-me-gehalte. Iedere beslissing, op ieder terrein, moet de juiste zijn, want je neemt ze voor lange tijd. Wil je graag een voorproefje van hoe Van Marcke Inspirations je daarbij kan helpen, check dan dit filmpje.

Hartelijk welkom
De sfeer in de Van Marcke Inspirations winkel haalt meteen een hoop druk van de ketel. Onze ervaren interieurspecialisten staan klaar om je met raad en daad bij te staan. Kuier door de immense showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. Je doet er massa's ideeën op, die achteraf worden gestroomlijnd en geconcretiseerd.

Totaaladvies
Meer nog: indien nodig, maken de interieuradviseurs van Van Marcke Inspirations  een ontwerp op maat en helpen ze je bij de keuze van alle producten, tot en met de vloer, verlichting en wandbekleding. Bijkomende troef: de klant kan iedere suggestie meteen bekijken en Van Marcke Inspirations kan ook een installateur aanraden. Allemaal vrijblijvend en afgestemd op jouw budget.

Energie besparen
Mooi wonen alleen is niet meer genoeg. Bouwers en verbouwers van nu hebben ook oog voor duurzaamheid en gaan bewust om met water en energie. Ze gaan op zoek naar installaties die maximaal comfort bieden, maar zo weinig mogelijk verbruiken. Daarom schenkt Van Marcke Inspirations zoveel aandacht aan energiezuinige waterinstallaties en verwarmingstoestellen. Vooral het Big Blue Point is voor velen een ontdekking. Ontdek er welke technologie het meest geschikt is voor je huis en welke toestellen je rendement én verbruik optimaliseren.

Breng een virtueel bezoekje aan een Van Marcke Inspirations winkel

Benieuwd wat je bij Van Marcke Inspirations mag verwachten? Dat kan in een interactief filmpje. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?