Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Van Marcke en is dus niet geschreven door Livios.

Van Marcke pakt uit met budgetbadkamers, vanaf € 1872

LOCO

Foto: Van Marcke

CANDY

Foto: Van Marcke

HONFLEUR

Foto: Van Marcke

Een degelijke, comfortabele badkamer waar je trots op kan zijn, die vind je zeker bij Van Marcke. Zelfs als je budget niet onbeperkt is. Het mooiste bewijs leveren we met onze ‘Best Deals’, een inspirerende serie klassebadkamers, in vier verschillende stijlen, tegen prijzen waar je helemaal vrolijk van wordt.

LOCO is met zijn € 1.872 gek laag geprijsd, want het is een pareltje. De basis van deze badkamer uit de reeks Escapes is puur en vrij strak, maar met veel potentieel voor warmte en gezelligheid. De troeven? Een ruime douche die met zorg betegeld is en een sobere wastafel die weinig plaats inneemt, maar waar je toch je spullen kwijt kan. Let ook op de schuine lijnen van het kastje: volledig in harmonie met het ludieke design van de spiegel. Details die je badkamer bijzonder maken!

BLU heeft alles wat onze Essentials succesvol maakt. Voor € 2.061 krijg je een uitgesproken persoonlijkheid: no-nonsense en rechtdoorzee. Geniet van haar zelfbewuste design, stoere contouren, de zuivere lijnen van het kraanwerk, het kastje, de spiegel en de radiator. Een extra voordeel? Blu poets je in een oogwenk. Alweer tijd gewonnen om zalig te relaxen!

CANDY is een snoepje: een beetje retro en toch hedendaags, jong en toch tijdloos, speels en toch kwalitatief. Niet toevallig hoort ze thuis bij onze Fusions. Voor € 2.820 geniet je niet alleen van haar leuke vormgeving, maar krijg je ook extra veiligheid en comfort. De kwartronde douche maakt een kleine badkamer groot, het hangtoilet is bijzonder onderhoudsvriendelijk en de kranen met ingebouwde temperatuurbegrenzer zorgen voor de veiligheid van jou en je kinderen.

HONFLEUR brengt je gegarandeerd in vakantiestemming. Net als onze andere Traditionals heeft deze reeks alles in huis voor een sessie gezellig cocoonen. Je hebt ze al voor € 2.123, rust en ontspanning inbegrepen. Schik je zeepjes, handdoeken, theelichtjes, tijdschrift op de planken boven het bad, zet je glaasje bubbels op de brede rand, duik onder een laag geurig schuim en geniet! De reeks heeft een hangtoilet en een wastafelkast met superveel bergruimte. Door de brede spiegel erboven lijkt je badkamer twee keer zo groot.

Bekijk of download hier onze nieuwe catalogus voor meer info.

Prijzen incl. 21% btw

Meer informatie over dit bericht?

Handige checklist "Hoe plan ik mijn badkamer?"

Wat schreef de Livios-redactie over sanitair en water?