Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Van Marcke en is dus niet geschreven door Livios.

Van Marcke, ook thuis in keukens

Wist je dat Van Marcke ook thuis is in keukens? Tot nu toe bleven de keukens wat in de schaduw staan van onze badkamers, wellness & verwarmingstoestellen. Maar vanaf nu staan onze keukens volop in de schijnwerpers. Kom onze keukenafdeling ontdekken in één van onze Inspirations winkels.

Een unieke keuken, aangepast aan je budget, daar streven we naar. Als we je dan nog eens kunnen helpen van keuze tot plaatsing, dan staan we helemaal te springen. Daarom hebben we in verschillende Van Marcke Inspirations winkels een Kitchen Studio uitgebouwd, met de Duitse keukenspecialist Leicht als partner.

Ruime keuze

Laat je inspireren door een ruime keuze aan stijlen. Van romantische cottage stijl tot strakke, modern-minimalistische keukens. Tijdloze designs, gebaseerd op de principes van ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid. Tal van mogelijkheden dus, maar om het kiezen nog makkelijker te maken, hebben we het aanbod onderverdeeld in twee inspirerende stijlen: modern en traditioneel.

Voor elk budget

Is je budget eerder beperkt? Geen probleem, want dankzij het ruim assortiment standaardmeubelen stel je zelf een unieke keuken samen aan een schappelijke prijs. Is je keukenruimte beperkt? Dan kan je de standaardmeubelen aanvullen met op maat gemaakte stukken. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in je keuken, tegen een beperkte meerkost. Van Marcke en Leicht, da's het succesrecept voor je droomkeuken.

Sta je ook te springen om ons keukenaanbod te ontdekken? Laat je dan inspireren op onze website of in een Inspirations winkel in jouw buurt.

Voor de openingsuren kan je hier terecht. Of maak je liever meteen een afspraak? Dat kan hier.

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?